Piroș admite că s-a gândit să se retragă din fotbal: „Trebuie să producem un șoc puternic”. Lincar, posibil înlocuitor pentru Cuedan

Marius ANGHEL 01 Mar. 2015, 13:52 Campionat
Piroș admite că s-a gândit să se retragă din fotbal:

Președintele Pâncotei se află într-un moment foarte delicat după eșecul usturător cu Unirea Tărlungeni, scor 0-4. Pavel Piroș trebuie să aleagă între rațiune și simțire în ceea ce-l privește pe Dan Cuedan, recunoscând și că a dorit, la rândul său, să abandoneze „corabia”.

„Nimeni nu e bătut în cuie”

Înainte de toate, șeful „alb-negrilor” a vorbit despre „speța” Cuedan. „Am o relație foarte bună cu el de câțiva ani de zile. Dacă va fi să îl demit, o voi face cu capul sus, fiind sigur că relația noastră de amiciție va merge mai departe. De-a lungul acestor ani, cu Cuedan am promovat și am făcut lucruri bune, dar nu suntem cu toții bătuți în cuie. Nu puteți contesta ce a făcut bun pentru Pâncota. Și vă mai spun ceva, nu e doar vina lui Cuedan, cu toții suntem vinovați pentru ceea se întâmplă. Nu știu ce va fi în continuare, e greu de gestionat la cald acest moment. Cert este că la nivel de echipă trebuie să producem un șoc puternic. Ori renunțăm la jucători, ori la antrenor, nu știu. Dar ceva trebuie făcut”, a admis Piroș.

„Am vrut să plec de la Pâncota, să ies din fotbal”

Pe de altă parte, omul de afaceri a mai recunoscut că: „M-am gândit și am vrut să renunț eu chiar astăzi la tot ceea ce înseamnă Pâncota. I-am spus și domnului primar, dar acesta m-a rugat să nu plec, pentru că ar fi o catastrofă dacă eu m-aș retrage acum. E foarte greu de gestionat acest moment, din toate punctele de vedere. Cuvântul la modă în acest moment la Pâncota este rușine, nimic altceva. Indiferent ce se va întâmpla pe viitor, va trebui să am o discuție cu domnul Retter care este supărat, cu domnul Monel Pîncotan, pentru a lua o decizie cât mai bună. Lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par din exterior. Am făcut treabă bună la Pâncota până acum, dar dacă plec, o fac cu totul. Chiar m-am gândit să ies cu totul din fotbal, deși am oferte de la trei cluburi, dintre care două de ligă secundă, pentru a merge ca și conducător. Unul dintre cluburi este și Național Sebiș, nu ascund acest lucru”.

Lincar, înlocuitorul lui Cuedan?

Fiindcă nu i-au picat bine zvonurile conform cărora pe banca „șoimilor” s-ar putea așeza Ionuț Popa sau Dan Mănăilă, în cazul în care Dan Cuedan va pleca, Pavel Piroș a recunoscut că: „Nu vă ascund faptul că acum două săptămâni l-am contactat pe Erik Lincar pentru a veni ca antrenor aici, i-am spus asta și lui Dan Cuedan. Nu am luat legătura cu niciun alt antrenor. Când voi lua legătura cu un antrenor, o voi spune. Mie nu îmi propune nimeni nimic. Eu conduc acest club și cred că l-am gestionat bine timp de patru ani de zile cu trei promovări. Eu mă consult doar cu domnul primar Retter. Voi mai discuta cu dânsul, este supărat dar sunt probleme interne. Doar domnul primar poate să îmi sugereze ce să facem la această echipă”, a mai afirmat Piroș.

Șoimii Pâncota ocupă penultimul loc în clasamentul Seriei a II-a.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 01 Mar. 2015, 13:52 Campionat
Pe aceeași temă