Petroliștii au intrat în vacanță, concluziile primei părți a sezonului încă n-au fost luate. Când revin la antrenamente și evenimentul caritabil la care vor lua parte în weekend

Marius ANGHEL 12 Dec. 2018, 12:30 Campionat

Petrolul a încheiat anul 2018 en fanfare, cu două victorii sub conducerea interimarului Mugurel Cornățeanu, 1-0 cu liderul Sportul Snagov și 5-1 cu CS Balotești, rezultate ce au clasat-o pe podiumul Ligii 2, cu 45 de puncte acumulate în 21 de etape. Ploieștenii vor ierna pe locul 3, la egalitate cu a doua clasată Academica Clinceni și la un punct în spatele Snagovului.

Laurențiu Marinescu și compania au susținut marți ultimul antrenament din 2018, iar apoi au intrat în vacanță, nu înainte de a fi invitații conduceri la o masă. Reunirea se anunță în jurul datei de 7 ianuarie.

Altfel, „ședința de analiză, în urma căreia se vor trage concluziile primei părți a sezonului și se vor lua deciziile ce se impun”, așa cum o anunța Petrolul cu ocazia comunicatului în care Cornățeanu era declarat interimar în locul lui Octavian Grigore încă nu a avut loc și, probabil, va fi amânată pentru începutul anului următor.

„De astăzi, în vacanță!
După un sezon de toamnă încărcat, petroliștii au intrat, de astăzi, oficial în vacanță. Ieri, Laurențiu Marinescu și colegii săi s-au întâlnit pentru un ultim antrenament, fiind, mai apoi, invitații conducerii clubului la masa de prânz.
Pentru jucători, urmează, astfel, acum, un moment de respiro, până la începutul anului viitor, reluarea pregătirilor fiind preconizată în jurul datei de 7 ianuarie”
, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

Puștii Petrolului participă la „Trofeul Speranței”, un eveniment caritabil organizat pe „Ilie Oană”

În altă ordine de idei, sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 13:30, stadionul „Ilie Oană” va găzdui un eveniment caritabil, intitulat „Trofeul Speranței”, al cărui scop îl reprezintă strângerea de fonduri pentru Centrul „Sf. Andrei” din Ploiești.

La acest eveniment vor participa Carmen București, Naționala Artiștilor și Petrolul, jocurile urmând să se dispute sub formatul unei reprize de 45 de minute, după următorul program:

Naționala Artiștilor – Carmen București
Petrolul – Carmen București
Petrolul – Naționala Artiștilor

La acest „triunghiular”, Petrolul Ploiești va participa cu o echipă alcătuită din jucători proveniți de la grupele Centrului de Copii și Juniori, la care se vor adăuga câțiva dintre tinerii fotbaliști ai primei echipe.

Prețul unui bilet de participare la acest eveniment costă 10 lei, tichetele putând fi achiziționate de la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, precum și online, de pe entertix.ro.

Foto: Petrolul / Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Marius ANGHEL 12 Dec. 2018, 12:30 Campionat
Pe aceeași temă