A cedat presiunii: Octavian Grigore nu mai e antrenorul Petrolului. Anunțul oficial al clubului și cine va conduce echipa până la finalul anului

Marius ANGHEL 29 Nov. 2018, 16:17 Campionat
A cedat presiunii: Octavian Grigore nu mai e antrenorul Petrolului. Anunțul oficial al clubului și cine va conduce echipa până la finalul anului

O remiză, 2-2 cu UTA, și o înfrângere, 1-2 cu Academica Clinceni, au destabilizat din nou Petrolul! Echipa ploieșteană a încheiat turul pe locul 4, la egalitate cu Clinceniul, care e pe 3, și la patru, respectiv trei puncte în spatele Snagovului, respectiv Chindiei, iar acesta lucru a nemulțumit suporterii, care au vrut o nouă schimbare. Octavian Grigore, interimar de șapte etape, și-a depus demisia, sătul de situația tensionată creată de fani. Ținta principală a galeriei este însă președintele Cristian Vlad.

Petrolul a anunțat astăzi, la două zile după eșecul cu Academica Clinceni, că interimatul lui Octavian Grigore s-a încheiat, iar în ultimele două etape din acest an echipa va fi condusă de secundul Mugurel Cornățeanu. Gruparea prahoveană a început sezonul cu Leo Grozavu antrenor, care a fost demis la mijlocul lunii octombrie, după remiza de pe teren propriu cu CS Mioveni, scor 0-0.

În plus, ploieștenii anunță că la finalul anului vor organiza o ședință de analiză, „în urma căreia se vor trage concluziile primei părți a sezonului și se vor lua deciziile ce se impun”.

Redăm mai jos, integral, comunicatul celor de la Petrolul:

„Mugurel Cornățeanu va conduce echipa în ultimele două jocuri ale anului.

Interimatul lui Octavian Grigore în funcția de antrenor principal al FC Petrolul Ploiești s-a încheiat după ultima etapă a turului Ligii 2 Casa Pariurilor.

Pentru ultimele două partide oficiale programate în acest an, cu Sportul Snagov (etapa a 20-a, 1 decembrie, ora 12.00, Ghermănești) și CS Balotești (etapa a 21-a, 9 decembrie, ora 12.00, „Ilie Oană”), de pregătirea echipei se va ocupa Mugurel Cornățeanu, cel care, în acest sezon, a îndeplinit funcția de antrenor secund.

Totodată, după consumarea ultimului joc din 2018 va avea loc o ședință de analiză, în urma căreia se vor trage concluziile primei părți a sezonului și se vor lua deciziile ce se impun”, se arată în comunicat.

Octavian Grigore a condus echipa timp de șapte meciuri, înregistrând cinci victorii consecutive cu scor la limită, un egal pe teren propriu și o înfrângere, în ultima etapă a turului, 1-2 cu Academica Clinceni, după ce a condus la pauză.

„Au mai fost eșecuri, suntem într-un campionat lung. Am mai spus, este un campionat lung, de anduranță, un campionat pe parcursul a 38 de etape. Ok, este un eșec, un eșec după șapte victorii și două egaluri. Așa se întâmplă. Nu suntem singura echipă care pierde și poate că nu o să fim singurii. Și Clinceniul a pierdut, a mai pierdut și cei din față. Ă‚sta este campionatul. O să jucăm. Nu știu cum o să jucăm, cu cine o să jucăm, cu jucătorii pe care îi mai avem la dispoziție. O să vedem”, a spus Octavian Grigore după eșecul cu Clinceni.

Pentru Petrolul urmează meciul cu liderul campionatului, Sportul Snagov, în nămolul de la Ghermănești, echipă pe care nu a putut să o bată nici pe „Ilie Oană”. În prima etapă a sezonului, cele două echipe au remiza la Ploiești, scor 0-0.

Marius ANGHEL 29 Nov. 2018, 16:17 Campionat
Pe aceeași temă