Petcu amenință că pleacă de la Farul: „Nu pot lucra așa”

Mihai Andries 24 Jan. 2014, 13:33 Campionat
Petcu amenință că pleacă de la Farul:**

Antrenorul principal al FC Farul, Ștefan Petcu, a declarat că este posibil ca, de la 1 februarie, să se retragă de la echipă, nemulțumit de situația cu care se confruntă.

„Nu se respectă ce s-a promis. Nu am fost plătit pe două luni, iar colegii mei din staff-ul tehnic se află în aceeași situație. Jucătorii sunt și ei nemulțumiți. Mâine (n.r. astăzi), voi vorbi și cu patronul Giani Nedelcu, iar dacă nu se schimbă lucrurile, de la 1 februarie mă retrag de la Farul. Am datorii, copii mici, iar soția mi-e bolnavă. Nu pot sta așa. Am stat prea mult fără salariu. Nu se poate lucra în aceste condiții. Sunt sincer și realist. Voiam să particip la o schimbare la Farul, însă, în aceste condiții, nu am cum. Mai bine mor în picioare decât în genunchi. Le cer scuze celor care au crezut în mine, dar asta e situația. Am încercat să fac ceva, am adus o atmosferă bună la antrenamente, i-am capacitat pe jucători, care se implică la pregătire, însă e greu de lucrat așa”, a declarat Ștefan Petcu.

„Cu mine nu a vorbit nimic pe acest subiect. Am înțeles că și prin vestiar sunt unele probleme. Dacă-și dă demisia prin ziare, să și-o dea la ziare. Momentan, acestea sunt condițiile. Sunt singur și mi-e greu”, a spus Giani Nedelcu.

Merge să joace în Italia

Cei mai experimentați fotbaliști ai Farului, portarul George Curcă și atacantul Cristian Silvășan, au fost la București, pentru un control la doctorul echipei naționale, Pompiliu Popescu, în urma problemelor medicale cu care se confruntă. Curcă a aflat că are o calcifiere la călcâi și va urma tratament zece zile, timp în care va lucra doar la sala de forță. Lui Silvășan i-a recidivat la trialul de sâmbăta trecută o accidentare mai veche la picior, fiind nevoit să ia pauză două săptămâni și să se trateze (fizioterapie, masaj, pastile). „În vară, m-am accidentat la călcâi. Mi l-am zdrobit, iar apoi nu am efectuat tratamentul cum trebuie. Am o calcifiere, care apasă pe nerv și îmi dă dureri. De mâine încep tratamentul, la Constanța, și am înțeles că, după trei-patru ședințe, o să încep să mă simt mai bine”, a spus George Curcă. De la pregătire va lipsi în perioada următoare și fundașul dreapta Robert Băjan, care a fost convocat, ieri, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, la echipa națională Under-19 a României, care va disputa, pe 29 ianuarie, în deplasare, un meci amical cu o echipă din Italia, selecționata Italia Lega Pro Serie C Under-19. Meciul va avea loc la Frosinone, de la ora locală 14.30. Din lotul tricolor fac parte și patru fotbaliști de la FC Viitorul, fundașul central Cosmin Achim și mijlocașii Bogdan Vasile, Răzvan Marin și Ionuț Mitriță.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 24 Jan. 2014, 13:33 Campionat
Pe aceeași temă