Penultima apariție pe Areni

Mihai Andries 26 Oct. 2012, 09:35 Campionat
Penultima apariție pe Areni

Rapidul revine mâine în fața propriilor suporteri, urmând să primească, de la orele 11.00, replica formației Unirea Slobozia, în penultima apariție a „ceferiștilor” pe stadionul Areni în turul actualei ediții de campionat.

Intrați într-o pasă gri, cu un singur punct și niciun gol înscris în ultimele două runde, „ceferiștii” vor să reintre pe făgașul victoriilor odată cu meciul de mâine, chiar dacă antrenorul Ovidiu Murariu se așteaptă la o replică dârză din partea celor din Slobozia, o formație care a arătat un mare apetit ofensiv în jocurile disputate în deplasare în actualul sezon, ialomițenii marcând șapte goluri în patru partide jucate pe teren străin.

„Ne așteaptă unul dintre cele mai grele meciuri pe teren propriu din acest tur, ținând cont că noi venim după un semieșec acasă și o înfrângere la Târgoviște. Slobozia este o echipă care are jucători cu experiență, o echipă care marchează multe goluri pe teren străin și este clar că ne așteptăm la o opoziție destul de serioasă din partea oaspeților”, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.

Șeful băncii tehnice „ceferiste” speră ca și zeița Fortuna să-și întoarcă fața spre Areni. „Sper că la meciul de sâmbătă să avem acea șansa care ne-a lipsit în jocul cu Buftea și să marcăm măcar un gol mai mult decât adversarul. Aici este sarcină clară a atacanților, care nu au marcat în ultimele meciuri și ar trebui să-și spele puțin din păcate. Ne vom canaliza toată atenția către finalizare”, a spus Murariu.

Tehnicianul sucevean a negat faptul că rapidiștii au intrat într-un blocaj psihic și consideră că este firesc ca o echipă să aibă și fluctuații în rezultate. „Nu cred că echipa a intrat într-un blocaj. Ar fi ideal să câștigăm toate meciurile. Astfel, n-ar mai fi comentarii contra noastră. Există însă și asemenea momente la orice echipă. Sunt mici amănunte pe care trebuie să le punem la punct până la meciul cu Slobozia, astfel încât toți să fim satistifacuti atât de joc cât și de câștigarea celor trei puncte”, a mai precizat Murariu.

Titular între buturile sucevene în ultimele șase meciuri de campionat, portarul Andrei Preda consideră că Rapidul nu are decât varianta victoriei în jocul de mâine cu Slobozia și a făcut apel la suporteri să vină în număr cât mai mare pe Areni. „Va fi un meci foarte greu, dar trebuie să câștigăm cele trei puncte, nu avem încotro. Publicul de pe Areni constituie un avantaj pentru noi și sperăm să vină cât mai multă lume să ne incurajeze”, a declarat „Gogoașă”, care are o medie de un gol încasat pe meci în acest sezon.

La rândul său, Ionuț Plămadă consideră că meciul cu Unirea Slobozia reprezintă o bună oportunitate ca rapidiștii să se revanșeze în fața suporterilor pentru ultimele două rezultate. „Sperăm ca sâmbătă să ne spălam păcatele și să obținem victoria. Cele trei puncte sunt extrem de importante pentru noi, ținând cont că venim după două rezultate negative. Va fi un meci greu având în vedere că avem mulți absenți, dar sperăm ca jucătorii care intră în teren să-și facă datoria și să acopere lipsurile” a spus Ionuț Plămadă

Sursa: Gazeta SV

Mihai Andries 26 Oct. 2012, 09:35 Campionat
Pe aceeași temă