„Pentru noi este bine, rezultatul ne dă speranțe”

Marius ANGHEL 23 Sep. 2013, 17:11 Campionat

Finalul partidei de la Oradea l-a găsit pe antrenorul Moldovan bucuros de punctul obținut de echipa sa, de jocul prestat de elevii săi, dar, tot­o­dată, deza­mă­git că CS Mioveni a scăpat victoria printre degete, echi­pa fiind egalată în urma unui penalti.

„Este un rezultat echitabil. Cele două echipe și-au împărțit minu­te­le de superioritate. Noi ne-am do­rit cele trei puncte, am fost aproa­pe de a le obține, însă, în final, a trebuit să ne mulțumim cu un re­zultat de egalitate. Pentru noi este bine, întrucât am trecut astfel de borna zero în clasament. A fost un re­zultat care le dă speranțe ju­cătorilor după cele trei înfrângeri din debutul sezonului, cea din cu­pă și cele două din campionat. Du­pă aceste prime rezultate, în săp­­tă­mâ­na premergătoare parti­dei, a tre­buit să pregătesc echipa mai mult psihologic decât tehnico-tac­tic. Oricum, am văzut o mai bu­nă determinare la jucători. În pri­ma repriză, timp de 20 – 25 de minute, am fost la cârma jocului, iar în re­pri­za a doua, din păcate, a venit acel moment nefast, când am luat gol. Am întâlnit o echipă a Bihorului cu jucători tineri, cu un joc bun, iar punctul obținut aici are cu atât mai mult preț. Sigur, aș fi vrut să câștig, fiind și primul meu meci, dar și pentru că obiectivul meu personal la Mioveni este să forțăm pro­mo­varea, chiar dacă avem doar un punct după primele trei etape”, a declarat Ion Moldovan, la con­fe­rința de presă de după partida cu FC Bihor.

Fără galerii

La partida de sâmbătă, de la Oradea, a fost foarte multă liniște în tribune, neauzindu-se decât vocile răzlețe ale unor spectatori de la tribuna I, care mai certau jucătorii și antrenorii. La meci, niciuna dintre echipe nu a fost susținută de galerie, oaspeții neavând suporteri organizați la nicio partidă de până acum din acest sezon, în timp ce fanii gazdelor au preferat să stea dispersați pe tot stadionul și să nu se mai obosească scandând și încurajându-și favoriții.

Ghiț: „Rezultat echitabil”

Antrenorul principal al gazdelor, Gheorghe Ghiț, a recunoscut și el la final că rezultatul partidei cu CS Mioveni a fost unul echi­tabil. „Am suferit mult în prima repriză, încă ne căutăm formula ideală, atât putem în momentul de față. Consider însă că a fost un rezultat echitabil. În repriza a doua, parcă am pus mai multe probleme. Am reușit să și mar­căm. E greu, dar mergem înain­te și încercăm să scoatem maxim din fiecare meci”, a declarat tehnicianul.

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: eBihoreanul

Marius ANGHEL 23 Sep. 2013, 17:11 Campionat
Pe aceeași temă