„Penalty corect, victoria Chindiei nu este surprinzătoare!”

Marius ANGHEL 14 Oct. 2012, 16:22 Campionat

Oaspeții au acceptat și comentat cu fairplay înfrângerea de la Târgoviște, 0-2 cu Chindia. Tehnicianul moldovenilor spune că elevii săi au comis erori decisive pe Eugen Popescu.

„Victoria Chindiei nu trebuie să surprindă. Noi am făcut mari greșeli, inclusiv un penalty cadou (FOTO), după părerea mea indiscutabil. Speram să obținem puncte la Târgoviște, dar am găsit o echipă bună, în foame de rezultate. E prima înfrângere de când am preluat eu echipa. Toată lumea e supărată, e normal, după un astfel de rezultat. Nu am profitat de înfrângerile celor de la Otopeni și Tulcea”, s-a plâns Popovici după eșecul de lângă Turnul Chindiei.

Deplasare de trei zile

Lotul Botoșaniului a plecat vineri la prânz de la baza proprie și s-a cazat vineri seară în Focșani. Ieri, moldovenii au pornit spre Târgoviște, ajungând la amiază în orașul dâmbovițean. „Pentru noi toate deplasările sunt obositoare. Avem de parcurs distanțe foarte lungi, dar încercăm să asigurăm condiții cât mai bune jucătorilor”, declară Popovici.

La Târgoviște a fost prezent și Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani, care a urmărit meciul de la tribuna oficială, înconjurat de apropiați, dar și de jucători ai oaspeților care nu au prins lotul de 18.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: PHOTOCHIC.ro

Marius ANGHEL 14 Oct. 2012, 16:22 Campionat
Pe aceeași temă