Pelici: „Obiectivul nostru este să fim surpriza plăcută a returului”

Mihai Andries 15 Apr. 2013, 02:10 Campionat
Pelici:**

CSM a obținut cel mai categoric succes din istoria clubului în al doilea eșalon, 5-0 cu Maramureș și echipa vâlceană nu mai are nicio emoție în privința retrogradării. Pelici are trei victorii consecutive pe banca echipei vâlcene, dar critică prima repriză.

„Cel mai important era să câștigăm punctele, am făcut o primă repriză proastă. Am dat gol repede, dar făcut multe greșeli după gol, le-am dat ocazia să intre în joc, dar din fericire pentru noi, au ratat câteva ocazii bune. După pauză au căzut total din punct de vedere fizic, am reușit să marcăm, la 2-0 problema învingătoarei era rezolvată. Mă bucur că am înscris așa de mult, că nu am primit gol. Pot spune că jocul contra Argeșului am fost mult mai siguri în defensivă, nu am oferit spații, acum am avut emoții la 1-0” s-a plâns tehnicianul

Tehnicianul spune că evoluțiile bune din startul returului se datorează jucătorilor. „Secretul revirimentului e la jucători, tot ce înseamnă grup, spirit de echipă, stă în fiecare dintre ei. Îi felicit, știu ce vor, în pare parte putem trage o gură mare de oxigen în ce privește retrogradarea. Asta nu înseamnă că acest campionat s-a terminat, ne dorim maximum din ce se poate face în acest retur. Performanță înseamnă să visezi mai mult, e normal să ai obiectiv îndrăzneț, dacă pleci la drum doar cu salvarea de la retrogradare, acolo rămâi. Obiectivul nostru e să fim surpriza plăcută a returului, deocamdată suntem în grafic. Ca să rămân și din vară, trebuie să fie liniște din punct de vedere financiar, ca jucătorii să se concentreze doar la fotbal.”

Pelici dedică victoria memoriei mamei sale. „Dedic victoria memoriei mamei mele, de la a cărei trecere în neființă s-au împlinit săptămâna trecută, pe 3 aprilie, 16 ani. Îi dedic această victorie și faptul că suntem pe un loc onorabil”.

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 15 Apr. 2013, 02:10 Campionat
Pe aceeași temă