Pelici e bucuros că jucătorii săi au câștigat din nou: „E mare luptă pentru intrarea play-off”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 15 Nov. 2015, 14:51 Campionat
Pelici e bucuros că jucătorii săi au câștigat din nou:**

Tehnicianul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Alexandru Pelici, este mulțumit că, după două eșecuri, formația s-a redresat și a câștigat detașat cu FC Caransebeș, scor 3-0 (0-0), în prima etapă a returului.

„A fost o victorie muncită, în ciuda a ceea ce arată rezultatul. Caransebeșul a venit să scoată maximum din ce putea la această oră, cu toate problemele pe care le are. Am reușit să dăm gol, apoi, imediat a fost un moment psihologic, la ocazia lor și intervenția bună a lui Geantă. Astea ne-a dus mai departe. Apoi, după golul doi, nu am mai avut probleme în a gestiona rezultatul care îl aveam. Mă bucur că băieții s-au remontat după eșecul cu Baia Mare, sper să mai acumulăm puncte, pentru că e mare luptă pentru intrarea play-off. Nu a fost rea nici prima repriză, am construit, am scos mingea la margine, ne-a ieșit de multe ori, dar nu am marcat. În partea secundă, Caransebeș s-a stins din punct de vedere fizic și normal, presiunea noastră a fost mai mare. Golurile doi și trei au fost pe greșeli mari de portar, dar victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială” a spus tehnicianul la conferința de presă.

Antrenorul a trecut peste problemele întâmpinate miercuri cu câțiva spectatori, care l-au înjurat de familie. „Am simțit publicul alături de noi, chiar dacă nu a mai fost așa numeros ca data trecută, mulțumesc și galeriei care ne-a susținut tot jocul. Nu are nicio vină copilul meu că eu sunt antrenor prost în viziunea unora, să mă înjure pe mine. Dacă eu sunt slab ca profesionist, sunt eu de vină și cei care m-au pus la echipă, nu e vinovat copilul meu” a declarat Alex Pelici la conferința de presă.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 15 Nov. 2015, 14:51 Campionat
Pe aceeași temă