Pelici crede că s-a întors roata după victoria din Cupă cu Mediaș: „Acum ne-a venit rândul să cedăm puncte în final”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 22 Sep. 2015, 11:08 Campionat
Pelici crede că s-a întors roata după victoria din Cupă cu Mediaș:**

După ce echipa sa, CSM Râmnicu Vâlcea, a pierdut două puncte în finalul jocului din Zăvoi cu Chindia, sâmbătă, tehnicianul Alexandru Pelici regretă ocaziile ratate în partea secundă a jocului.

„Știam că ne așteaptă un meci greu, Chindia a scos rezultate bune în acest început de campionat, știam că are defensivă bună și joacă cartea contraaatacului prin Cherchez și Popa. Prima repriză a fost anostă, s-a luptat mult, fiecare echipă a încercat să câștige mijlocul terenului și să muște pe contraatac. Jocul s-a deschis în repriza secundă, putem marca rapid, apoi am deschis scorul, în continuare am avut ocazii, păcat că am fost egalați la o neatenție, o lipsă de marcaj în careu. La 1-1 în prelungiri, am mai avut o ocazie monumentală, dar așa cum, în jocul cu Mediaș ne-am calificat în ultimele minute, așa ne-a venit rândul să dăm puncte în final”, a spus Pelici.

Alex Pelici a fost aproape de a patra victorie consecutivă în Zăvoi, dar este mulțumit de randamentul echipei din primele patru etape și jocul din Cupă. „Ne pare rău pentru cele două puncte scăpate printre degete cu Chindia, era foarte bine pentru noi dacă câștigam, dar Târgoviște este una din echipele bune ale seriei. Cu 7 puncte din 12 suntem ok, e prima jumătate, dar puteam mai mult, dacă ne gândim la punctele cu Chindia, puteam avea 9 și eram pe locul 3. Oricine poate bate pe oricine, nu este o echipă care să defileze în acest sezon” a declarat antrenorul vâlcenilor.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 22 Sep. 2015, 11:08 Campionat
Pe aceeași temă