Patru absențe grele pentru Luceafărul la Arad

Mihai Andries 17 Apr. 2013, 11:30 Campionat
Patru absențe grele** pentru Luceafărul la Arad

UTA joacă cu sabia lui Damocles deasupra capului la fiecare meci de acum înainte. Orice pas greșit îi scoate definitiv pe arădeni din „hora” promovării, așa că toate „tunurile” se îndreaptă acum spre următorul adversar. Luceafărul Oradea are un moral excelent după succesul din derby-ul local cu FC Bihor, însă și multe probleme de lot.

Fundașul dreapta Munteanu și mijlocașii Haș și Constantin Roșu au încasat cartonașele galbene ce-i suspendă automat pentru deplasarea din Calea Aurel Vlaicu. În plus, cel mai bine cotat fotbalist al lotului nu și-a revenit nici acum după ruptura fibrilară suferită acum trei săptămâni. „Pe lângă cei trei fotbaliști suspendați, va lipsi și Zeno Bundea, care, deși și-ar putea relua antrenamentele în această săptămână, nu va fi apt pentru meciul cu UTA. Nici Sergiu Pop nu s-a refăcut sută la sută, nu cred că vom conta pe el”, ne-a mărturisit antrenorul orădenilor, Florin Farcaș.

La arădeni, singura absență certă este Adrian Voiculeț. Atacantul se tratează de câteva zile la Târgu Mureș și va reveni la Arad doar când își va putea relua antrenamentele la capacitate maximă. „După cum am spus, îi oferim lui Voiculeț cel mai bun tratament posibil. Noi ne respectăm partea de înțelegere, așteptăm să și-o respecte și el pe a sa”, a menționat Adrian Falub, care acum o săptămână a spus că fostul goghleter al ligii secunde a promis că va ajuta echipa până la finalul sezonului.

„Alb-roșii” nu au fotbaliști suspendați, incerți fiind doar Silvășan și Matei, care nu s-au antrenat normal în acest debut de săptămână. Confruntarea dintre UTA și Luceafărul Oradea este programată vineri, la ora 18 și va transmisă în direct de Digi Sport.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 17 Apr. 2013, 11:30 Campionat
Pe aceeași temă