Pascariu ratează meciul cu Pîncota, dar pariază pe colegii săi: „Avem forța și datoria să batem o contracandidată la salvarea de la retrogradare”

Mihai Andries 19 Nov. 2014, 17:24 Campionat
Pascariu ratează meciul cu Pîncota, dar pariază pe colegii săi:** „Avem forța și datoria să batem o contracandidată la salvarea de la retrogradare

Fără să stea pe gânduri, fostul căpitan al UTA-ei în Liga a 2-a a dat curs ofertei venite de la FC Bihor în urmă cu un an de zile. Cel care l-a dorit pe Crișul Repede a fost Sandu Pelici (plecat între timp de la echipă), care l-a mai antrenat pe Pascariu la Târgu Mureș, pentru obiective îndrăznețe. Între timp, însă, Bihorul a intrat într-o semicriză financiară și organizatorică, ceea ce a afectat și vestiarul. Rezultatele extrem de modeste i-au ținut mult timp pe orădeni pe ultima poziție a Ligii a II-a (seria de Vest), rocada cu Caransebeșul fiind făcută în urmă cu trei săptămâni.

Acum, „roș-albaștrii” au șansa să treacă și peste Șoimii Pîncota dacă o înving sâmbătă pe arena „Iuliu Bodola”. Marele absent al disputei este chiar Pascariu, care acuză o accidentare la călcâiul piciorului drept și, din câte se pare, a încheiat socotelile cu fotbalul în 2014. „A fost un început foarte greu de sezon pentru noi, însă avem ocazia să terminăm anul cu capul sus. În ciuda tuturor problemelor, avem forța și datoria să batem Pîncota, o contracandidată la salvarea de la retrogradare. Am trece peste ei în clasament, iar până la primăvară lucrurile se pot schimba în favoarea noastră. Dar, până atunci, punctele puse în joc sâmbătă sunt esențiale pentru noi, așa cum au fost și cele cu Caransebeșul. Ne-am mobilizat și am câștigat atunci, cred și sper că o vom face și acum. Știm că va fi un meci greu, pîncotanii își pun și ei mari speranțe într-un rezultat bun, va fi care pe care”, consideră fundașul de 26 de ani.

Pascariu, care exceptând meciul de la Cîmpina, a fost titular și integralist la FC Bihor a mâncat aceeași pâine la UTA cu actualii „șoimi” Polgar, Siminic, Gîlcă și Sălăjan.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 19 Nov. 2014, 17:24 Campionat
Pe aceeași temă