Achiziție de ultim moment a UTA-ei înaintea meciului cu Pandurii. Jucătorul a semnat și poate debuta cu gorjenii

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Apr. 2018, 16:13 Actualizat: 20 Apr. 2018, 16:14 Bursa transferurilor

Odată cu absența lui Norbert Polgar, postul de fundaș dreapta a cam rămas descoperit la UTA. Ionuț Popa a încercat variantele R. Iuga, D. Lazăr și Manea, dar fără a obține rezultatele scontate. Mai mult, Alex Manea s-a dovedit mai util în centrul defensivei, așa că s-a apelat la un fost utist.

Daniel Dan a fost căpitanul generației 1996 crescută de Sandu Gaica în „alb-roșu”, cea care a și jucat destule partide în Liga a 2-a în ultimul sezon al vechii societăți, conduse de Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian. Apoi, „închizătorul” a ajuns la Pâncota, tot în eșalonul secund, specializându-se aici și pe postul de fundaș dreapta. A lucrat inclusiv cu Ionuț Popa, care, acum, a apelat din nou la serviciile sale.

Fotbalistul de 21 de ani se pregătește de câteva zile cu „Bătrâna Doamnă”, iar azi a semnat un nou contract cu „roș-albii”, anunță Sport Arad. Daniel Dan mai îmbrăcase tricoul „alb-roșu” și stagiunea trecută, dar a evoluat doar pentru echipa secundă, de Liga a 3-a, sub comanda lui Dan Oprescu, Cristian Păcurar și Adi Ungur.

Sunt șanse mari ca Dan să redebuteze mâine pentru echipa fanion a Aradului, la Motru, atâta timp cât R. Iuga și D. Lazăr nu au fost incluși în lotul de 18 de Ionuț Popa, iar Manea ar putea trece în mijlocul defensivei. Toma și Sorato sunt ceilalți utiști ce nu au prins lotul anti-Pandurii.

Sursă: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Apr. 2018, 16:13 Actualizat: 20 Apr. 2018, 16:14 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă