Pascariu: „Ca nume și tradiție UTA merită Liga 1, e o situație foarte grea”

Mihai Andries 19 May. 2014, 01:00 Campionat
Pascariu:** „Ca nume și tradiție UTA merită Liga 1, e o situație foarte grea

Piesă importantă în angrenajul lui FC Bihor, Claudiu Pascariu a jucat din nou pe arena „Francisc Neuman”, unde până acum doi ani de zile purta banderola de căpitan pentru echipa fanion a orașului său natal.

Nu mă gândeam că o să ajung să văd atât de gol stadionul la un meci oficial al UTA-ei, sau cum se mai numește această echipă. Ca nume și tradiție, UTA merită să joace în Liga 1, iar ea tocmai a mai coborît un eșalon. E o situație foarte grea, din care eu sper ca orașul meu să iasă cât mai repede”, spune fundașul de 25 de ani.

Ca și produs al Centrului de Copii și Juniori al „Bătrânei Doamne”, arădeanul a vorbit și despre generația pe care a avut-o în față sâmbătă dimineața: „Copii au ambiție, i-am văzut și la meciul cu Mioveniul. Pentru vârsta lor chiar s-au prezentat bine. Se vede că au jucat mai mult la nivel de juniori, Liga a II-a e totuși o competiție grea. Deocamdată, e important să acumuleze experiență, să adune meciuri în picioare”.

„Pasca” mai este sub contract cu orădenii încă un an de zile, iar din toamnă s-ar putea bate la promovare. „Important este că ne-am îndeplinit obiectivul fără emoții, acum s-ar putea să trecem la un alt nivel. Dar, conducerea este cea care va decide pentru noi”, a mai spus fotbalistul.

Sursa: SportArad
Foto de Viorel MUSCĂ‚

Mihai Andries 19 May. 2014, 01:00 Campionat
Pe aceeași temă