Pasăre: „ O victorie la Bistrița ți-ar da încredere”

24 Nov. 2011, 15:11 Campionat
Pasăre:** „ O victorie la Bistrița ți-ar da încredere

Aluminiștii speră să încheie prima parte a campionatului cu o victorie, care să-i mențină aproape de principalele favorite la promovare. În ultima rundă, Alro se duelează, în deplasare, cu Gloria Bistrița, echipă retrogradată ca urmare a problemelor legate de licență.

Alro Slatina speră să obțină puncte pe terenul fostei divizionare A, Gloria Bistrița. Partida va fi una dificilă, însă misiunea aluminiștilor nu este imposibilă. Fundașul dreapta al grupării slătinene, Marius Pasăre este încrezător în practicarea unui joc bun, dar și un rezultat pe măsură.

„Mergem la Bistrița să jucăm cum am jucat și până acum. Nu ne gândim la promovare, vrem să câștigăm în continuare cât mai multe meciuri, iar dacă se va putea vom vorbi și despre promovare. Momentan suntem departe de primele două locuri”, a declarat Pasăre.

„În funcție de evoluție vom vedea dacă un egal ne mulțumește”

Fundașul dreapta al celor de la Alro Slatina, Marius Pasăre nu ia în calcul, înaintea partidei, varianta remizei. Jucătorul defensiv crede în victorie.

„O victorie la Bistrița ți-ar da încredere și te-ar face să crezi că ai merita să fi în locul lor. Vom vedea ce se va întâmpla la fața locului, momentan ne gândim să jucăm, în funcție de evoluție vom vedea dacă și un egal ne-ar mulțumi”, a mai precizatMarius Pasăre.

Un succes pe terenul celor de la Gloria Bistrița ar menține Alro pe podium. Gruparea slătineană se află în acest moment la nouă lungimi distanță de locurile promovabile, ocupate de Poli Timișoara și Glria Bistrița.

sursa: Gazeta Nouă

24 Nov. 2011, 15:11 Campionat
Pe aceeași temă