Pârvu: „Să avem altă atitudine!”

04 Nov. 2011, 11:14 Campionat
Pârvu:** „Să avem altă atitudine!

Gaz Metan Severin se afla pe locul secund în etapa a IV-a, fără gol primit, dar în ultimele 7 meciuri din campionat a mai obținut doar 4 puncte și a coborât pe 10 în clasament. Sâmbăta trecută, echipa sponsorizată de Primăria Severin și Romgaz a fost învinsă cu 2-0 de Luceafărul Oradea, iar Cosmin Bodea a fost marți demis.

Până la numirea noului antrenor principal, conducerea administrativă i-a încredințat interimatul lui Florin Pârvu. Fostul secund nu știe dacă va conduce echipa doar o etapă sau până la finele turului, însă își dorește rezultate pozitive și speră să reprezinte chiar și o soluție de viitor.

„Eu am licență pentru Liga a II-a, dar nu știu cât vom sta pe bancă în această formulă. Împreună cu Cornel Mihart, Marian Vulpe și Ionică Borcoș, conducerea ne-a spus să pregătim următorul meci. Noi ne facem datoria și vrem să începem cu o victorie. Ce va fi până la finalul turului, rămâne de văzut”, a precizat Pârvu.

Gaz Metan mai are de jucat în acest an cu Chindia Târgoviște, Mureșul Deva, FC Argeș și Juventus București. Primul meci se va disputa astăzi, în nocturnă (ora 18), iar antrenorul de 36 de ani speră să redreseze echipa.

„Îmi doresc să avem o altă atitudine, să avem spirit de echipă, să facem un joc bun și, bineînțeles, să câștigăm. Sper ca publicul să vină în număr cât mai mare la stadion, așa cum a fost în primele etape, și să ne susțină pe parcursul meciului, fiindcă avem nevoie de sprijinul spectatorilor. Întâlnim o echipă omogenă, care are în componența lotului câțiva jucători cu mare experiență, gen Rădoi, Verdeș sau Dobre”, a precizat Pârvu. Noul „principal” intenționează să opereze și unele modificări în formula de start.

articol scris de Mircea OGLINDOIU

04 Nov. 2011, 11:14 Campionat
Pe aceeași temă