Pânzaru e convins că Brăila va avea altă față în partea a doua a sezonului. „Vom aduce fotbaliști de valoare. Altfel se va pune problema din 2018”

Marius ANGHEL 06 Dec. 2017, 18:41 Campionat
Pânzaru e convins că Brăila va avea altă față în partea a doua a sezonului.**

Dacia Unirea Brăila a ajuns pe loc retrogradabil după ce în weekendul trecut a pierdut meciul de la Timișoara, scor 1-2 cu ASU Politehnica. Echipa de la Dunăre a căzut pe poziția a 17-a a Ligii 2 și în weekendul ce urmează are un meci extrem de important dacă vrea să nu ierneze pe o poziție ce ar duce-o în Liga 3 la final de sezon. Sâmbătă, de la ora 11:00, primește vizita Științei Miroslava, echipă care are un punct în plus și care se situează pe locul 16. Doar o victorie o poate readuce pe Dacia Unirea pe locurile ce o mențin în acest eșalon.

În conferința de presă de marți de la stadionul Municipal, în care s-a anunțat că situația financiară a clubului a început să se îndrepte, antrenorul Alin Pânzaru a întărit ideea că în această iarnă lotul Daciei Unirea se va întări și că, în primăvară, echipa va arăta cu totul altfel.

„Până acum, cu toate eforturile depuse de conducerea clubului, nu putem spune că jucătorii au fost preocupați doar de fotbal, dar, cu suportul financiar asigurat, altfel se pune problema. Vom aduce fotbaliști de valoare ca să putem ieși din situația în care ne aflăm. În vară am transferat mai mult numeric decât valoric, dar unii dintre ei, din cauza problemelor financiare, nu au rezistat psihic, alții au cedat tentațiilor și ne-am despărțit de ei. Acum ne orientăm spre fotbaliști valoroși dar, în primul rând, ne dorim caractere. Cu stabilitate și credibilitate, altfel se va pune problema din 2018”, a spus, citat de Obiectiv Vocea Brăilei, Pânzaru.

Și jucătorul-director sportiv Sorin Frunză e convins că Dacia Unirea își va reveni în partea a doua a sezonului și nu va retrograda. „Cu toate că unii dintre așa-zișii fani ne cântă prohodul, eu vă gantez că Dacia Unirea nu va retrograda. A fost un moment greu, dar acum trebuie să ne concentrăm să batem sâmbătă Miroslava și vom ierna în afara zonei retrogradării. Deja am vorbit cu o serie de fotbaliști care doresc să vină la Brăila. Echipa va arăta cu totul altfel în ianuarie”, a asigurat Frunză.

Tot cu acest prilej, Alin Pânzaru a spus că reunirea lotului va avea loc în jur de 8 ianuarie 2018 și că Dacia Unirea va merge și într-un cantonament montan, cel mai probabil, la Poiana Brașov.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 06 Dec. 2017, 18:41 Campionat
Pe aceeași temă