Până vine un nou antrenor, Radu Suciu are ambiția să o încurce pe Chindia de pe banca Ripensiei. „Oricine poate bate pe oricine, oricând”

Marius ANGHEL 05 Oct. 2018, 21:40 Campionat
Până vine un nou antrenor, Radu Suciu are ambiția să o încurce pe Chindia de pe banca Ripensiei.**

Ripensia Timișoara are parte de un meci dificil sâmbătă, pe terenul celor de la Chindia Târgoviște. Roș-galbeniii vin după o prestație foarte slabă cu Metaloglobus București, o echipă care nici nu visează la condițiile dâmbovițenilor. Deocamdată, bănățenii sunt în căutarea unui nou antrenor, astfel că pe bancă va sta tot Radu Suciu.

Directorul sportiv nu va putea conta nici pe tot lotul. Adrian Zaluschi este suspendat după ce a fost eliminat jocul trecut, iar Adrian Ungureanu e accidentat. Chiar și așa, Radu Suciu crede că echipa sa joacă mai bine cu echipele bine clasate și că poate să o încurce pe Chindia, cum a făcut cu Snagovul.

„Chindia e o echipă fruntașă, o echipă bună, cu jucători buni, ce au personalitate. Cu jucători buni și cu personalitate ne-am întâlnit și la Snagov, o echipă și mai bine clasată decât Chindia. Am demonstrat atunci că ne este la îndemână să obținem puncte sau punct, în final. La fel trebuie să mergem și la acest meci, pentru că, așa cum am spus-o, la fel ca în campionatul trecut, oricine poate bate pe oricine, oricând. Așa se prezintă campionatul în acest moment. Deci, mergem la Târgoviște să ne jucăm toate șansele și, ca la Snagov, să obținem cât mai mult”, a declarat Suciu.

Noua conducere caută un antrenor care să fie și manager

Ripensia are de câteva săptămâni un nou președinte, pe Dumitru Mihu. Acesta a declarat că se află în căutări pentru un nou antrenor și că ar dori un tehnician care să fie manager și să stea o perioadă îndelungată la club, pe „modelul” Arsene Wenger. În acte, Ciprian Urican e tot angajat, iar Radu Suciu, care are doar licența C de antrenorat, e trecut pe foaie ca director sportiv.

Înaintea meciului de sâmbătă, de la ora 11:00, de la Târgoviște, Chindia are 17 puncte și e pe locul 6. Ripensia are 8 puncte și ocupă locul 15.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 05 Oct. 2018, 21:40 Campionat
Pe aceeași temă