Pană acuză arbitrajul lui Bârsan: „Ne-a furat victoria, penalty-ul a fost inexistent. Am fost umiliți”

Marius ANGHEL 13 Sep. 2014, 16:06 Campionat
Pană acuză arbitrajul lui Bârsan:**

FC Farul a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul pe care l-a disputat, astăzi, pe teren propriu, cu ACS Academica Argeș, în etapa a treia a Ligii a II-a. Scorul a fost deschis de Ochia, în minutul 48, iar Bogdan Pătrașcu, în minutul 82, din penalty, a egalat pentru piteșteni. În minutul 78, arbitrul Marcel Bârsan, din București, a eliminat un jucător de la echipa oaspete, pe Olariu.

Lovitura de la 11 metri prin care Academica a egalat a fost însă inexistentă, gazdele reproșându-i acest lucru arbitrului central atât în timpul partidei, cât și la finele meciului. Farul a contestat, de altfel, întreaga manieră de arbitraj pe care a avut-o Bârsan în acest joc.

Antrenorul Farului, Marian Pană, a contestat în termeni duri arbitrajul bucureșteanului Marcel Bârsan. „Arbitrul ne-a furat victoria, penalty-ul a fost inexistent. Cei care ne-au arbitrat până acum sunt oameni fără Dumnezeu. Astăzi am fost umiliți, arbitrul ar trebui să-și ceară scuze public, iar apoi să se lase de meserie. Nu se poate să ni se fure munca de două luni. Sunt foarte supărat, mi-e milă de jucătorii noștri și îmi cer scuze că nu îi pot ajuta mai mult. Se vede că vor și pot. Mă gândesc foarte bine pe ce drum să o iau, dacă se merită să mai stau în fotbal în aceste condiții. La Liga a II-a este o mizerie”, a declarat Marian Pană, citat de ziuaconstanta.ro.

FARUL CONSTANȚA    1
ACADEMICA ARGEȘ    1

Ochia ”48 / Bg. Pătrașcu ”82 – pen.

Vl. Neagu – Băjan, D. Ciobanu, Bg. Straton (cpt.), B. Dumitru – I. Plămadă, Ochia, Cârstoiu, Szalkai (Arotăriței ”90) – Ivănică – M. Enciu (Igiroșanu ”54)
Antrenor: Marian Pană

C. Lungu – Al. David, Fl. Popa, A. Vițelaru (cpt.), S. Popovici – C-tin. Dedu (Pătulea ”76), Bg. Pătrașcu, Olariu, D. Tătar (D. Buia ”68) – H. Kone – S. Chițu (Vl. Rusu ”60)
Antrenor: Marius Baciu
Eliminat: Olariu ”77 (roșu direct)

Marius ANGHEL 13 Sep. 2014, 16:06 Campionat
Pe aceeași temă