Otopeniul încă speră la prima poziție! „Nu ne-am primit salariile de luni bune, dar am dat totul pe teren”

Marius ANGHEL 06 Apr. 2013, 18:09 Campionat
Otopeniul încă speră la prima poziție!**

Problemele financiare și atmosfera tensionată din vestiare nu i-a doborât pe băieții lui Ion Viorel. După etapa anterioară când cei de la Otopeni au pierdut la Buftea, un mare scandal s-a iscat atât în vestiarul ilfovenilor cât și la nivelul conducerii. Nimeni nu se aștepta ca ilfovenii să alerge 93 de minute în continuu și să lupte pentru cele trei puncte fără niciun leu în buzunar.

Suporterii au fost și ieri alături de ei, iar încurajările „Hai Otopeni, vrem victoria!”, nu i-au lăsat rece pe jucători și au adus cea de-a doua victorie pe teren propriu în acest retur.

„A fost un meci dificil, deoarece adversarii au înscris primii, dar noi am dat dovadă de caracter chiar dacă ne confruntăm cu mari probleme financiare. Chiar dacă noi nu ne-am primit salariile de luni bune am dat totul pe teren și sperăm ca aceste probleme să se rezolve cât mai repede. Astăzi doar antrenorul ne-a motivat și suporterii, cărora noi le mulțumim din sufet pentru că la fiecare meci au fost alături de noi și ne-au încurajat.

Am jucat la victorie în acest meci cu Chindia, iar aceste puncte câștigate ne mențin în lupta pentru primul loc. Avem două mari contracandidate la promovare, FC Botoșani și Săgeata Năvodari, dar noi sperăm ca la sfârșitul campionatului să ne aflăm pe un loc promovabil, pentru că la acest club chiar se vrea promovoarea, cel puțin în rândul jucătorilor.

Adversarii dâmbovițeni mi s-au părut o echipă foarte bună care a venit să joace fotbal, iar locul lor în clasament nu reflectă realitatea, ei ar trebui să rămână în Liga 2 luând în considerare jocul pe care îl practică.

Etapa viitoare avem meci la Unirea Slobozia, echipă care i-a pus probleme Brăilei, dar noi mergem acolo să învingem și cei mai buni să câștige”, a declarat, pentru Liga2.ro, Claudiu Dumitrescu, autorul celui de-al doilea gol.

Fundașul dreapta al ilfovenilor este la al doilea gol în acest sezon. Acesta a evoluat in tur pe postul de mijlocaș dreapta.

Articol scris de Lucica MĂ‚CREANU
Foto: Mihai TROFIN

Marius ANGHEL 06 Apr. 2013, 18:09 Campionat
Pe aceeași temă