Otopeniul arată caracter!

Marius ANGHEL 06 Apr. 2013, 15:28 Campionat

Într-o atmosferă tensionată pe teren și deasupra cu un cer întunecat, jocul echipei din Otopeni contra Chindiei, modestă ieri, a contrazis orice calcul potrivnic lor. Ambele formații se confruntau înaintea duelului din etapa a 20-a cu mari probleme financiare, probleme ce nu s-au văzut în jocul ilfovenilor care au revenit spectaculos de la 0-1 la 3-1.

Nici nu s-au așezat bine suporterii în tribune când, în minutul 3, Băluță a deschis scorul după o acțiune superbă a lui Gavrilă, o pasă pe culoar și o finalizare la colțul lung a micuțului mijlocaș. Golul parcă i-a trezit pe jucătorii gazdă și, parcă împinși de la spate de cei aproximativ 200 de suporteri, au pus presiune din ce în ce mai mare pe Chindia. La prima acțiune mai închegată, Mugurel Dedu a readus egalitatea, în minutul 12, cu un șut de la marginea careului.

Văzând că se poate și mai mult, Otopeniul a împins liniile mai sus, iar ocaziile s-au numărat din ce în ce mai des la poarta dâmbovițenilor. În minutul 34, Pălimaru a ratat o șansă imensă de gol, singur cu portarul după o pasă excelentă pe culoar de la Dumitrescu. Chindia n-a mai pus probleme deloc în atac, iar asta s-a văzut încă după primirea golului egalizator. În minutul 42, Bardu a centrat perfect de pe partea dreaptă și Dumitrescu a reluat simplu, cu latul, și a înscris pentru 2-1. Scor perfect pentru pauză.

Repriza a doua a decurs în același stil, cu o Chindie care și-a arătat limitele și locul în clasament și cu un Otopeni care și-a menținut posesia. Jocul s-a disputat mai mult în jumătatea oaspeților și, deși golul s-a lăsat așteptat, inevitabilul s-a produs. În minutul 63, Pârvu a centrat în fața porții, iar  Pălimaru și-a trecut și el numele pe tabelă. A fost ultimul gol al meciului, de altfel destul de animat și cu multe situații de gol.

După acest rezultat, CS Otopeni a rămas în lupta pentru locurile promovabile, apropiindu-se la doar două puncte de primele două clasate, FC Botoșani și Săgeata Năvodari.

CS Otopeni – Chindia Târgoviște 3-1
Mug. Dedu ”12, Cl. Dumitrescu ”42, Pălimaru ”63 / A. Băluță ”3

Bucuroiu – Cl. Dumitrescu, Dăniță, C. Marin, Dobrescu – Bardu (M. Roman ”88), S. Pană, Mug. Dedu, G. Ghiță (Cocârlă ”80) – L. Pârvu (D. Prodan ”89), Pălimaru (cpt.)
Antrenor: Viorel Ion

Perianu – Pătru, Șeran, M. Avram, Bușu (Voduț ”51) – I. Șerban, Văduva (A. Petrea ”69), R. Dobre – Băluță (Cherchez ”72), Bg. Gavrilă, Verdeș (cpt.)
Antrenor: Eusebiu Tudor

Articol scris de Lucica MĂ‚CREANU
Foto: Mihai TROFIN

Marius ANGHEL 06 Apr. 2013, 15:28 Campionat
Pe aceeași temă