Orădenii înaintea partidei de la Timișoara: „Punct sau puncte în Banat”

17 Aug. 2011, 13:00 Campionat
Orădenii înaintea partidei de la Timișoara:**

FC Bihor și-a declarat clar intenția pentru noul sezon, aceea de a bate încă o dată la porțile primei ligi.

A început numărătoarea inversă pentru startul noii ediții de campionat a Ligii a II-a.

În seria secundă „balul” va fi deschis, vineri seară, de întâlnirea dintre Poli Timișoara și FC Bihor (ora 20:00, Digi Sport).

În prefața confruntării din vestul țării, tehnicianul orădenilor, Gheorghe Ghiț, se arată optimist în ciuda faptului că va întâlni vicecampioana țării. Atuul său declarat este omogenitatea echipei precum și pofta de joc a elevilor săi, evidențiată în perioada de pregătire.

„Stagiul din Italia m-a satisfăcut pe deplin, mai ales felul în care au răspuns băieții la pregătiri. Echipa este mai omogenă decât sezonul trecut, s-au închegat anumite relații de joc și tocmai de aceea consider că avem șanse la promovare. Un alt lucru benefic este faptul că față de anul trecut îmi este mult mai greu să aleg primul 11, având dubluri de jucători pe toate posturile, iar valoarea lor este apropiată. Eu am încredere în echipa mea și vom merge la Timișoara să acumulăm punct sau puncte”, a spus Ghiț.

Acesta este conștient că îl așteaptă un sezon mult mai greu decât cel de anul trecut: „Este un campionat mai dificil decât cel precedent. Nu ne-am fi dorit să cădem cu Poli din prima etapa, fiindcă mai are în lot jucători buni, care, anul trecut au evoluat in liga I, devenind vicecampioni”, a mai spus Ghiț.

Meciul Poli – Bihor va fi transmis în format LIVE-text de www.liga2.ro.

Articol scris de Nicolae MIHALCEA

17 Aug. 2011, 13:00 Campionat
Pe aceeași temă