Oprița vrea tiki-taka la Mioveni: „Vreau o echipă care să controleze toate meciurile”

Marius ANGHEL 04 Apr. 2019, 13:00 Campionat
Oprița vrea tiki-taka la Mioveni:**

Antrenorul Mioveniului, Daniel Oprița, este destul de exigent cu jucătorii săi, iar după meciul cu ASU Poli Timișoara, câștigat cu 1-0, a dezvăluit cum vrea să arate echipa sa.

„Să te bați la promovare trebuie să câștigi meciuri, să te lupți pentru victorie în toate jocurile. Eu, când am venit la Mioveni, chiar m-am gândit că putem și anul acesta să ne luptăm la promovare. Am încercat să-i motivez și chiar s-au făcut niște acte adiționale pentru prime… Și în primele meciuri am încercat să jucăm deschis… Eu vreau să am o echipă care să controleze toate meciurile, să domine. Acum, la ultima partida am încercat ceva care nu este pe placul meu, dar asta e… Nu seamănă un meci cu altul. Fiecare meci e greu. Acum, mergem la Cluj mai liniștiți și sper să luăm punct sau puncte de acolo”, a spus Oprița.

De când a preluat echipa, în iarnă, CS Mioveni a înregistrat două victorii (2-0 la Balotești și 1-0 cu ASU Poli), două egaluri (2-2 cu Pandurii și 0-0 la Energeticianul) și două înfrângeri (0-2 la Metaloglobus și 1-2 cu Chindia).

CS Mioveni joacă sîmbătă seara, la Cluj

Următorul meci al Mioveniului va avea loc sâmbătă, în deplasare, de la ora 19:30. Galben-verzii o vor întâlni pe Cluj Arena pe Universitarea Cluj. Meciul contează pentru etapa a 28-a a Ligi a 2-a. În tur, la Mioveni, a fost egal, scor 1-1.

După acest joc, CS Mioveni va evolua miercuri, acasă, în etapa intermediară, cu Aerostar Bacău, urmând ca apoi să joace în deplasare, la Pitești, cu FC Argeș, luni, 15 aprilie, de la ora 18:00.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 04 Apr. 2019, 13:00 Campionat
Pe aceeași temă