Oprița, înaintea debutului la CS Mioveni: „La prima vedere, pare ușor cu CS Balotești”

Marius ANGHEL 22 Feb. 2019, 17:24 Campionat
Oprița, înaintea debutului la CS Mioveni:**

În primul meci oficial din 2019, CS Mioveni va evolua în deplasare, la CS Balotești, sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a 22-a a Ligii 2.

Echipa argeșeană s-a întărit în această pauză competițională și va aborda sezonul cu o bancă tehnică nouă, Daniel Oprița, Ștefan Nofitovici și Iulian Ilie conducând acum destinele galben-verzilor, dar și o serie de jucători noi, transferați acum, printre care Andrei Hergheligiu, Simon Măzărache, Dean Beța, Robert Boboc, Marian Șerban, Alexandru Dumitrache sau Antonio Ristea.

„Ne așteaptă o deplasare la Balotești, un meci care, la prima vedere, pare ușor, însă orice partidă este grea. Dacă nu tratăm serios putem avea probleme și pot fi surprize. Nu vrem asta. Mergem în fiecare meci la victorie. Se anunță însă vreme rea și un teren destul de greu. Trebuie însă să ne batem pentru orice minge. Am încredere în băieți! Avem și doi jucători suspendați, iar Beța are unele probleme medicale și un vrem să forțăm la acest joc cu el. Dar sunt jucători care îi pot înlocui”, spune Daniel Oprița înaintea meciului cu Balotești.

Înaintea etapei a 22-a, CS Mioveni se află pe locul 7, cu 34 de puncte, în timp ce CS Balotești e la retrogradare, pe locul 18, cu 19 puncte.

Marius ANGHEL 22 Feb. 2019, 17:24 Campionat
Pe aceeași temă