Oprița, după înfrângerea Mioveniului în derby-ul Argeșului: „Sunt dezamăgit. Un rezultat de egalitate era echitabil”. Ce reclamă antrenorul la primul gol încasat

Marius ANGHEL 16 Apr. 2019, 13:59 Campionat

CS Mioveni a pierdut cu 2-0 derby-ului local cu FC Argeș în ultimele minute, după ce doi jucători care au trecut și pe la echipa galben-verde au marcat. Andrei Panait (90) și Eduard Florescu (90+4) au decis meciul care a încheiat etapa a 30-a a Ligii 2 la ultimele faze ale întâlnirii.

A fost un joc pe contre, cu ocazii importante și de o parte și de alta, însă piteștenii au avut un plus, iar pe final au dat lovitura, așa cum s-a întâmplat și în tur. În precedenta întâlnire dintre cele două echipe, FC Argeș a câștigat cu 1-0 la Mioveni cu reușita lui Ionuț Șerban din minutul 90+4. Și în returul sezonului trecut, derby-ul Argeșului era decis în prelungiri, în minutul 90+5, atunci când Cosmin Năstăsie decidea meciul de pe „Nicolae Dobrin” în favoarea Mioveniului (scor 1-0).

Daniel Oprița era dezamăgit de rezultatul final, considerând că o remiză ar fi fost mai echitabilă, dar are câteva reproșuri și pentru arbitraj.

„Sunt dezamăgit. Este normal să fiu după un asemenea rezultat. Am primit goluri în ultimul minut și în prelungiri. Poate era echitabil un rezultat de egalitate, deși FC Argeș a avut situații bune de a marca. Am încercat și noi să punem în pericol poarta adversă, au fost momente și momente. Și noi am preluat inițiativa de câteva ori, iar în final am avut posesie, dar ne-au taxat la o fază fixă, prima dată. Susțin că a fost fault la Balint, la faza premergătoare cornerului din care a ieșit golul. Dacă arbitrul nu a dat, nu avem ce face. Nu a fost o superioritate a celor de la FC Argeș. Meciul s-a terminat, am pierdut, însă îi felicit pe cei de la FC Argeș. Poate data viitoare o să fie rândul nostru să câștigăm”, a declarat antrenorul echipei CS Mioveni.

CS Mioveni a pierdut astfel după trei victorii consecutive, a rămas cu 48 de puncte și a ratat șansa să se apropie de FC Argeș și să părăsească locul 7, îndepărtându-se la opt puncte de piteșteni. În etapa următoare, echipa lui Daniel Oprița joacă marți, de la ora 19:30, pe teren propriu cu Petrolul.

Foto: FC Argeș

Marius ANGHEL 16 Apr. 2019, 13:59 Campionat
Pe aceeași temă