Oprița: „A fost un meci greu, am avut noroc pentru că au avut două, trei ocazii mari”

Mihai Andries 29 Apr. 2014, 12:26 Campionat
Oprița:**
Metalul Reșița a obținut trei puncte prețioase pe terenul grupării FC Olt Slatina, care o mențin în cursa pentru promovare. Reșițenii au marcat, contrar cursului jocului, în timp ce slătinenii au ratat numeroase ocazii. Atacantul Daniel Oprița spune că cele trei puncte le dau speranțe la promovare.
 
„Sunt foarte importante pentru noi aceste trei puncte, dacă nu câștigam aici ne îndepărtam de locurile promovabile. Era foarte important, de-asta am și luptat așa, am mai avut și puțini nervi, dar așa se câștigă un meci. Suntem foarte bucuroși, sperăm să ne impunem și în următoarele meciuri, să promovăm”, a declarat atacantul celor de la Metalul Reșița, Daniel Oprița.
 
„Slatina este o echipă bună”
 
Fostul fotbalist al echipei Steaua București, Daniel Oprița, a declarat, după jocul de pe Stadionul „1 Mai”, că se aștepta la un meci greu cu FC Olt. În sezonul regulat, cele două formații și-au împărțit punctele. 
 
„A fost un meci greu, așa se întâmplă când conduci, adversarii vin peste tine, e normal, bine că nu am primit gol. Slatina este o echipă bună, de-asta a ajuns în play-off, era normal să ne pună probleme. Am avut și noroc pentru că au avut vreo două, trei ocazii mari, singur cu portarul. Târgu Mureș a luat o opțiune serioasă prin victoria la Vâlcea, nu mă așteptam, luptăm în continuare. Sperăm să se mai încurce între ele, să ajungem în primele două”, a mai spus „vârful” celor de la Reșița, Daniel Oprița.
 
Experimentatul atacant este născut în Drăgănești-Olt. În decursul carierei, Oprița a mai evoluat pentru Dinamo, UTA, Concordia Chiajna sau Petrolul Ploiești, însă cea mai prolifică perioadă a cunoscut-o la Steaua București, sub culorile căreia a activat timp de cinci ani. În turul actualei stagiuni, Oprița s-a aflat în lotul celor de la CSU Craiova.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 29 Apr. 2014, 12:26 Campionat
Pe aceeași temă