Momente incredibile petrecute la Reșița! Un fotbalist al echipei lui Oprița s-a urcat băut la volan, a fugit de polițiști și a făcut accident

Marius ANGHEL 24 Jan. 2018, 14:15 Stiri

CSM Școlar Reșița, echipa antrenată de Daniel Oprița și care are ca obiectiv promovarea în Liga 2, a fost zguduită, luni, de un episod incredibil, ce nu are loc în lumea sportului. Conform site-ului local argument-cs.ro, doi din dintre jucătorii clubului reșițean, atacantul Florin Călin (foto principal) și fundașul central Răzvan Dulap (foto mic), au plecat, în jurul orei 1.00, din hotelul în care erau cazați pentru a se plimba cu mașina. Călin, un puști de 19 ani, a fost șoferul.

Dar, cursa a fost una scurtă. Ei s-au intersectat cu un echipaj al poliției rutiere, oamenii legii somându-i să oprească pentru un control de rutină. Totuși, șoferul de ocazie a accelerat, iar polițiștii au plecat în urmărire. În cele din urmă, Călin a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina, una cu numere roșii, într-un spațiu de joacă pentru copii. A scăpat fără rănii, s-a dat jos și a fugit, însă a fost prins repede.

A fost testat cu etilotestul și s-a descoperit că avea o alcoolemie ridicată. Acum, juniorul de 19 ani s-a ales cu dosar penal pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice, iar șefii echipei din Reșița au decis să-i excludă din lot pe cei doi jucători.

Bărbulescu, Podină și Puțanu, ultimele noutăți

Altfel, CSM Școlar Reșița îl are acum în lot și pe Valentin Bărbulescu (32 de ani), mijlocaș cu care Oprița a fost coleg la Petrolul, când s-a reușit promovarea în Liga 1, dar i-a fost elev și la Juventus București, echipă pe care au promovat-o din Liga 3 în Liga 1. Bărbulescu s-a despărțit în această iarnă de Juventus și a ales să vină la Reșița.

Iar alte două noutăți sunt Cristian Podină (18 ani) și Ionuț Puțanu (21 de ani). Primul este un produs al echipei ACS Poli Timișoara, poate evolua pe posturile de fundaș central și fundaș stânga, fiind component al naționalei de juniori under 19 a României. Al doilea a fost crescut de Viitorul, pentru care a și jucat în Liga 2, iar ultima dată a evoluat în liga a 4-a din Germania.

În această iarnă, la CSM Școlar, au mai fost aduși și Daniel Ene, Paul Copaci, Marius Staicu și Leonard Manole.

De la formația din Valea Domanului au mai plecat în această pauză competițională 12 jucători: Banac, Doda, Bloju, Muselin, Săndescu, Iova, Beloescu, Ponoran, Himcinschi, Poiană, Keita și Velcotă.

Marius ANGHEL 24 Jan. 2018, 14:15 Stiri
Pe aceeași temă