Oprescu: „Le-am mai dat o șansă titularilor, acum voi da credit tinerilor”

Mihai Andries 28 Apr. 2014, 17:58 Campionat
Oprescu:**

Tehnicianul echipei slătinene a încercat să mai acorde o șansă, după evoluția dezastruoasă din runda inaugurală, componenților de bază, însă eșecul cu Metalul Reșița îl determină să schimbe strategia. Ținând cont că obiectivul este îndeplinit, antrenorul grupării FC Olt are ocazia să dea credit tinerilor din lot.

„Nu vreau să comentez ocaziile ratate, alt aspect mă îngrijorează. Lipsa de atitudine a unor jucători, care nu vor mai prinde să joace. De fapt, nu vor prinde nici măcar lotul, pentru că așa cum am promis, voi da credit tinerilor. Am vrut să mergem în continuare pe mâna unora dintre ei, crezând că vor avea atitudinea din sezonul regulat, din păcate ne-am înșelat. Se pare că unii dintre ei nu mai sunt motivați așa cum ar trebui, completând cu unii jucători care sunt ieșiți din formă. Începând de săptămâna viitoare vom juca cu foarte mulți jucători tineri. Sper ca juniorii să-și îndeplinească cât mai repede obiectivul, să pot să iau șase, șapte jucători de acolo, așa cum vreau. Într-adevăr, atitudinea unora a fost alta față de meciul de la Craiova, nu pot să bag pe toată lumea în aceeași oală, dar, din păcate, unii nu au înțeles că fotbalul se joacă cu atitudine. Nu o ai, din start ai pierdut. Am vrut să fac schimbarea înainte de meciul acesta, dar am vrut să le mai dau o șansă, din păcate au ratat-o”, a declarat Dan Oprescu, imediat după meciul cu Metalul Reșița.

Pană: „Șansa ne-a surâs”

Tehnicianul celor de la Metalul Reșița, Marian Pană, consideră că echipa sa a obținut cu șansă cele trei puncte în meciul de pe Stadionul „1 Mai”, având în vedere ocaziile slătinenilor. Antrenorul reșițenilor este optimist în privința promovării, chiar dacă șansele sunt reduse, după ce CSU Craiova și ASA Târgu Mureș s-au instalat în fruntea ierarhiei.

„Un meci echilibrat, un joc mai slab al nostru în prima repriză, gazdele au jucat mai bine, în a doua repriză, pentru că am marcat, cred că am reușit să controlăm jocul. Dar s-a jucat până la final, putea să câștige și Slatina. E normal, echipa gazdă își creează mai multe ocazii, Ionescu putea devia în poartă, acum pe final de meci, asta este situația, șansa ne-a surâs. La Târgu Mureș nu ne-a surâs, am jucat mult mai bine ca aici, nu am reușit să marcăm. Se vede că jucătorii își doresc, ne agățăm de orice conjunctură favorabilă. Important este să aduni puncte, iar la final e posibil să ai șanse mari. O să vedeți că Reșița foarte greu va pierde meciuri. Nu mizăm pe faptul că CSU nu va primi drept de promovare, mizăm să terminăm în primele două. O să avem trei meciuri pe teren propriu, iar dacă vom obține nouă puncte, vom lua o opțiune serioasă. CSU la prima vedere nu are drept de promovare, dar asta trebuie să decidă Federația”, a declarat antrenorul echipei Metalul Reșița, Marian Pană.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 28 Apr. 2014, 17:58 Campionat
Pe aceeași temă