Oprescu: „Încă un meci în care pierdem puncte pe mâna arbitrilor”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 13:35 Campionat
Oprescu:** „Încă un meci în care pierdem puncte pe mâna arbitrilor

 Antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a răbufnit după meciul cu CS Mioveni, când echipa sa a fost dezavantajată de deciziile brigăzii de arbitri. Tehnicianul a reproșat, în primul rând, faptul că nu se impunea eliminare. Pe lângă nemulțumirile legate de arbitraj, Oprescu a ținut să-și felicite jucătorii pentru modul în care au luptat pentru punctele puse în joc.

Chiar dacă a marcat în inferioritate, conducând cu 1-0, FC Olt Slatina nu a reușit să obțină toate cele trei puncte cu CS Mioveni, dezechilibrul numeric resimțindu-se până la urmă pe tabelă. Tehnicianul grupării slătinene, Dan Oprescu, a acuzat maniera de arbitraj, declarând că este un meci în care jucătorii săi pierd puncte pe mâna „cavalerilor fluierului”.

„Sigur, este un rezultat care mă nemulțumește, dar este încă un meci în care pierdem puncte pe mâna arbitrilor. Să ne aducem aminte meciul cu Satu Mare, în care am avut două lovituri de la unsprezece metri, cu punctele de azi, sunt patru puncte. Adăugați-le la cele pe care le avem, să vedeți unde trebuia să fim în clasament. Eu recunosc că și noi avem problemele noastre, dar să fim serioși, la un asemenea campionat foarte echilibrat, din păcate diferența o fac arbitrii. S-a văzut și astăzi. Dacă noi am primit roșu la o fază în care nici cartonaș galben nu se impunea, pentru că jucătorul de la Mioveni a intrat cu capul în cotul lui Giurcă, veți vedea pe imagine că ceea ce spun așa este, la Galan se impunea al doilea galben nu doar la faultul asupra lui Huțanu, asta a pus capac, dar el trebuia eliminat mai înainte. După ce a văzut galben pentru că și-a scos tricoul, a incitat spectatorii. Acolo se impunea roșu, despre ce fotbal vorbim? Etapa următoare va fi la fel ca asta, pentru că Bistrița a pierdut la Motru, iar noi suntem vai de mama noastră, la ce să mă aștept?”, a declarat, imediat după meci, Oprescu.

„Îmi felicit jucătorii pentru dăruirea de care au dat dovadă”

Tehnicianul grupării FC Olt Slatina a apreciat determinarea în joc a elevilor săi, pe care a ținut să-i felicite. „Vreau să-mi felicit jucătorii pentru dăruirea de care au dat dovadă, pentru efortul pe care l-au depus, pentru faptul că au jucat foarte bine din punct de vedere tactic. Au așteptat greșeala adversarului și au reușit să marcheze. Îi felicit că în zece oameni au marcat împotriva unei echipe care are mulți jucători care au jucat în Liga I”, a mai spus antrenorul echipei slătinene.

Întrebat de presă cum va reuși să-i remonteze pe jucători, care erau afectați după joc de maniera de arbitraj, Oprescu a spus:  „Vom vedea, vom discuta în cadrul echipei. Este normal să fie supărați. Când se întâmplă astfel de lucruri, cred că ar trebui și conducerea să stea de vorbă cu ei”.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 13:35 Campionat
Pe aceeași temă