Oprescu: „A fost cel mai urât meci, am arătat a două echipe slabe”

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 12:34 Campionat
Oprescu:**

Antrenorul celor de la ALRO Slatina, Dan Oprescu, a catalogat meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 0-0, ca fiind cel mai slab din actuala stagiune. Slătinenii veneau după un meci pierdut în prelungiri, iar o victorie era vitală în lupta pentru evitarea ultimului loc. Evoluția a fost, însă, sub așteptări.

Dezamăgire după jocul susținut, pe teren propriu, în compania celor de la CSM Râmnicu Vâlcea. Tehnicianul echipei slătinene, Dan Oprescu, spera ca jucătorii săi să abordeze întâlnirea cu maturitate, însă miza și-a pus amprenta asupra evoluției, slătinenii prestând un joc slab.

„Într-adevăr, am arătat ca o echipa timorată, probabil că presiunea și-a pus amprenta asupra evoluției jucătorilor, tinerețea poate fi un atu și poate să fie și un mare dezavantaj în astfel de momente. Mai sunt două jocuri în care încercăm să scoatem puncte, acum rămâne să vedem dacă și reușim. Dacă au fost meciuri în care am jucat bine, în unele chiar foarte bine și nu ne-am ales cu mai nimic, de data asta, din punctul meu de vedere, a fost, cred, cel mai urât meci al acestui campionat. Bîră, într-adevăr, a fost la un pas de a marca, ar fi fost bine și pentru el și pentru echipă, în orice caz, de acum încolo vor juca tot mai mult, și el și alți copii, sper să-și dea drumul la joc, sunt jucători talentați, dar așa cum am spus, tinerețea poate fi un atu, dar și dezavantaj. Moralul scăzut nu a venit doar pe fondul meciului cu Luceafărul Oradea, poate fi pus pe seama tuturor meciurilor în care echipa a jucat bine, exceptând astăzi, și am pierdut pe final de meci, meritat sau nemeritat, asta nu mai contează”, a declarat Oprescu.

„A contat lipsa jucătorilor titulari”

Tehnicianul echipei slătinene nu a putut conta în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea pe serviciile mijlocașului Nicușor Bancu, suspendat, în timp ce alți doi titulari, Marin și Quist, sunt în continuare accidentați.

„A contat lipsa jucătorilor titulari, astăzi s-a văzut cât de mult a contat absența lui Marin, de fapt, să fim realiști, am arătat a două echipe slabe, și noi și Vâlcea, singura diferență a făcut-o N”Kongue, care de departe a fost cel mai bun de pe teren, el a demonstrat că merită să joace la Divizia B, pe când noi, ceilalți, am rămas repetenți”, a mai spus Oprescu.

ALRO Slatina întâlnește, joi, în deplasare, echipa FC Argeș, iar în ultima etapă, pe teren propriu, FCM Târgu Mureș.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 12:34 Campionat
Pe aceeași temă