Opoziția vrea să blocheze proiectul stadionului!

04 May. 2012, 12:43 Campionat
Opoziția** vrea să blocheze proiectul stadionului!

Nici n-a trecut bine proiectul de hotărâre privind asocierea CJ Dâmbovița cu Primăria Târgoviște pentru construcția unui stadion de 10.000 de locuri, investiție estimată la 6 milioane de euro, că opoziția locală a și contestat în instanță inițiativa autorităților. Mai mult decât atât, liderul USL Adrian Țuțuianu a declarat, pentru cotidianul de casă al opoziției, că în momentul de față nu ar fi oportun să se construiască un nou stadion la Târgoviște.

„Nu cred că este prioritar în acest moment un stadion nou, ținând cont de nevoile urgente pe care le are comunitatea locală, însă m-am obișnuit cu afacerile imobiliare marca Florin Popescu”, a răbufnit Țuțuianu (foto), cu săgeți înspre actualul președinte al CJ Dâmbovița, cu care se va afla în luptă directă la alegerile din iunie.

Microbiștii din Târgoviște au luat foc la aflarea veștii că USL intenționează anularea sau blocarea proiectului, în condițiile în care jumătate din bătrânul stadion Eugen Popescu este închis publicului, prezentând pericol de prăbușire, iar rapoartele întocmite de experți au demonstrat că demolarea și ridicarea unei arene pe suprafața celei actuale ar fi mai costisitoare decât ridicarea uneia noi, la marginea orașului, pe un teren deja achiziționat. Concret, fanii vor să strângă câteva mii de semnături pentru susținerea proiectului, începând chiar de la meciul cu Poli Timișoara, programat sâmbătă ora 11.00. Echipe de voluntari, purtând tricouri cu „suporter Chindia”, se vor afla în tribune și vor strange semnături de la microbiștii dâmbovițeni.

Articol de Ionuț MARIN

04 May. 2012, 12:43 Campionat
Pe aceeași temă