Omul meciului cu Vâlcea amenință FC Bihor! „Sunt sigur că-i putem bate”

21 Nov. 2011, 11:37 Campionat
Omul meciului cu Vâlcea amenință FC Bihor!**

Venit în urmă cu doar trei etape la FC Olt Slatina, atacantul Alin Burcea a fost omul decisiv în jocul cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Trimis pe teren la scurt timp de la începutul reprizei secunde, atacantul a creat pericol la poarta adversarilor. Pe final de meci, Burcea a reușit golul de trei puncte, înscriind cu un șut plasat din interiorul careului, după un dribling în fața a doi adversari. Aflat în urmă cu pregătirea fizică, acesta speră ca în perioada pregătirii centralizate de iarnă să se pună la punct, astfel încât în retur să poată să-și ajute mai mult coechipierii.

„Este munca întregii echipe. Am fost peste adversari prin devotament și atitudine. Sunt sigur că putem bate la Bihor. Sunt foarte în urmă cu pregătirea, vreau să-i mulțumesc lui nea Dan pentru că a avut încredere în mine și m-a băgat în teren, i-am răsplătit încrederea pe care mi-a dat-o. Vreau să mă pregătesc și să înscriu cât mai multe goluri în retur”, a declarat, la finalul întâlnirii cu CSM Râmnicu Vâlcea, atacantul Alin Burcea.

Sursa: Gazeta Nouă

21 Nov. 2011, 11:37 Campionat
Pe aceeași temă