Olimpia vrea pedepsirea arbitrilor de la meciul cu CS Mioveni. A depus memoriu la FRF. „N-am mai văzut așa ceva nici măcar la nivel de Liga a 4-a”

Marius ANGHEL 11 Mar. 2016, 15:33 Campionat
Olimpia vrea pedepsirea arbitrilor de la meciul cu CS Mioveni. A depus memoriu la FRF.**

Învinsă miercuri noapte în deplasarea de la CS Mioveni, scor 1-2, cu golul victoriei marcat în minutul 90+6, Olimpia Satu Mare a reclamat după finalul jocului cel puțin două faze în care au fost dezavantajați de arbitri întâlnirii.

Un penalty făcut de Calvin asupra lui Mărkuș în minutul 15, la scorul de 0-0, și un gol anulat tot al lui Mărkuș în minutul 80, pentru un offside, la scorul de 1-1, sunt cele două faze incriminate de sătmăreni, care au decis să trimită un memoriu la Federația Română de Fotbal împotriva arbitrilor Dorin Petru Voina (Reșița), Adrian Ionescu (Târgoviște) și Răzvan Constantin Nistoran (Reșița).

Președintele Consiliului de Administrație al FC Olimpia, Ionică Câmpean, a transmis că au luat decizia de a trimite un memoriu la FRF prin care cer analizarea și sancționarea brigăzii de arbitri de la meciul cu CS Mioveni. „Eu de mult nu am mai văzut așa ceva nici măcar la nivel de Liga a 4-a. Am avut penalty clar la 0-0, gol anulat aiurea din offside, sunt lucruri pe care o țară întreagă le-a văzut la tv. În plus și în prelungiri faza golului de 2-1 a plecat de la un fault nesancționat la Iuhas. Știu că nu o să ne pună să rejucăm meciul, dar măcar atât putem să tragem un semnal de alarmă și sper să nu-i mai vedem arbitrând prea curând pe acești domni”, a spus Câmpean pentru Gazeta de Nord-Vest.

Cele două faze reclamate de sătmăreni pot fi văzute în video-ul de mai jos:

S-a întors roata! În 2014, CS Mioveni era dezavantajată la Satu Mare

Problemele de arbitraj într-o confruntare între Olimpia Satu Mare și CS Mioveni au mai avut parte de un episod în trecut. De această dată, cei care au avut câștig de cauză au fost sătmărenii.

Se întâmpla în decembrie 2014, la Satu Mare, atunci când Olimpia câștiga cu 1-0, însă, în minutul 87, argeșenii egalau prin Dragalina. Mijlocașul și coechipierii săi au apucat să se bucure de reușită, golul era validat de centralul partidei, însă, în momentul în care se pregăte reluarea jocului, tușierul a spus că i s-a părut că a văzut un offside, iar reușita nu a mai fost acordată. „Am marcat gol, arbitrul de tușă fugea spre centrul terenului cu steagul ridicat încât îl putea depăși în viteză și pe Usain Bolt, iar arbitrul de centru a indicat gol valabil. Ne-au lăsat să ne bucurăm două minute, apoi arbitrul de tușă a revenit, spunând că i s-a părut că mingea a fost deviată de un jucător”, a spus atunci Claudiu Niculescu, antrenorul din acel moment al Mioveniului.

Foto: captură DigiSport

Marius ANGHEL 11 Mar. 2016, 15:33 Campionat
Pe aceeași temă