Olimpia ar putea rămâne fără antrenor. Ultimatum de la Bogdan Andone: „Banii la jucători sau plec”

Olimpia ar putea rămâne fără antrenor.** Ultimatum de la Bogdan Andone:
  • Antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone, spune că nu va mai rămâne la Satu Mare dacă în această săptămână nu se achită o parte din restanțe către jucători.
  • Unii jucători ai Olimpiei sunt neplătiți chiar de 4 luni, iar Andone nu mai vrea să rămână în această situație.


Formația sătmăreană a câștigat sâmbătă cu 2-0 la Ștefănești și este pe locul 7 în liga secundă, după 11 etape, dar problemele financiare se acutizează, în ciuda rezultatelor destul de bune înregistrate până acum. Jucătorii vechi din lot sunt neplătiți de patru luni, timp în care nu și-au încasat nici primele promise. Suplimentarea bugetului din partea Consiliul Local pentru echipa de fotbal a fost aprobat marți, dar banii nu au ajuns încă la jucători. Asta l-a făcut pe antrenorul Bogdan Andone să ajungă la capătul răbdării și să trimită un ultimatum oficialilor echipei.

Andone spune că nu va mai sta pe bancă etapa viitoare, acasă cu UTA, dacă în această săptămână nu se achită o parte din restanțe. „Sper ca în această săptămână jucătorii să primească o parte din restanțe. Dacă problemele nu se rezolvă în această săptămână mă gândesc la retragere. Sunt patru luni de restanțe și băieții au demonstrat că merită. Consiliul Local a aprobat bugetul, dar tot așteptăm banii și nu vin. Vreau lucruri concrete, nu promisiuni”, a spus Bogdan Andone pentru Liga2.ro.

Olimpia Satu Mare s-a impus în etapa a 11-a cu 2-0 în fața Unirii Tărlungeni, într-un meci la finalul căruia jucătorii celor două echipe și chiar băncile tehnice s-au luat la bătaie. Golurile echipei lui Andone au fost înscrise de Mihai Onicaș (50) și Dumitru Muntean (55). Olimpia are 20 de puncte acumulate și e la 8 puncte în spatele liderului Juventus.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

Pe aceeași temă