VIDEO | Bătaie ca-n codru la Ștefănești! Meciul Unirea – Olimpia s-a lăsat cu intervenția forțelor de ordine, a observatorului și cu oprirea jocului pentru 15 minute

  • Decarul Vasile Mihai și portarul Alexandru Gudea, ambii de la echipa Unirea Tărlungeni, au fost eliminați în urma încăierării generale din minutul 75 a meciului cu Olimpia Satu Mare.
  • Jocul disputat la Ștefănești a avut și o repriză de „box”, care s-a întins pe durata a 15 minute.


Meciul dintre Unirea Tărlungeni și Olimpia Satu Mare, ce a contat pentru etapa a 11-a a Ligii 2, a avut parte de scene rar întâlnite pe terenurile primelor două ligi. Au fost minute bune de îmbrânceli și lovituri cu pumnul, în toată regula. În minutul 75 s-a declanșat haosul, în urma unei faze în care Kanaloș a căzut la pământ. Supărați și de faptul că erau conduși cu 2-0, jucătorii echipei gazde s-au năpustit pe adversari, la propriu.

Scenele de luptă s-au întins pe două planuri, unul pe teren și unul între băncile de rezerve. Arbitrii au intrat pe teren și au încercat să-i despartă pe jucători, dar fără rezultat. Atunci au intervenit și puținii oameni de ordine prezenți la meci, iar observatorul Marian Lumânare (București) a coborât și el din tribună printre pumni, îmbrânceli, alergături după adversar și înjurături, pentru a încerca să calmeze spiritele.

Timp de 15 minute jocul a fost oprit, după care centralul Marian Pană (București), depășit total de situație, a decis ca jocul să se reia. Nu înainte de a elimina doi jucători de la gazde, pe decarul Vasile Mihai și pe portarul Gudea.

„A fost un meci pe care noi l-am controlat în totalitate, în prima repriză ne-am creat trei-patru situații de gol, în condițiile în care echipa gazdă nici măcar nu s-a apropiat de poartă. În repriza a doua am marcat de două ori, iar apoi a apărut acea busculadă și ultimele 15 minute nu s-a prea jucat fotbal. A fost o agitație generală, nu știu exact ce s-a întâmplat la început și de la ce a pornit. Eu n-am fost implicat în acea busculadă”, a spus, pentru Liga2.ro, antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

La final, spiritele s-au încins din nou în drumul spre cabine.

Ca o informație suplimentară, portarul Alexandru Gudea nu e la prima ieșire de acest gen. Sezonul trecut, pe când juca la Farul Constanța, tânărul goalkeeper s-a luat la bătaie cu un suporter care intrase pe teren pentru a-l pedepsi că primise foarte multe goluri în meciul cu Dunărea Călărași, încheiat 6-2.

Liga2.ro a încercat să obțină și un punct de vedere al antrenorului Unirii, Laurențiu Tudor, implicat și el în altercații și eliminat de arbitru, însă acesta nu a răspuns la telefon.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto și video: Ilfov Sport
 

Pe aceeași temă