Olariu: „Mă bucur pentru spiritul de echipă arătat de jucătorii mei”

19 Oct. 2011, 18:10 Campionat
Olariu:**

Constantin Olariu, antrenorul Mureșului Deva, s-a arătat mulțumit de prestația propriilor jucători în egalul cu FC Bihor, scor 1-1. Tehnicianul venise la Oradea pentru câștigarea tuturor celor trei puncte, pe care le-ar fi putut obține dacă nu ar fi fost execuția lui Mărkuș la un minut de la golul lui Petrescu.

„Am încercat să recuperăm din pasivul pe care l-am obținut săptămâna trecută și am reușit să luăm un punct din trei. E bun și acesta. Ă‚sta este fotbalul.

Mă bucur pentru spiritul de echipă arătat de jucătorii mei după ce săptămâna trecută au existat mici convulsi în interiorul clubului. Puteam chiar să și câștigăm dacă nu venea acea execuție a lui Mărkuș.”, a spus la finalul jocului Constantin Olariu.

Cât despre șansa bihorenilor de a se mai lupta la promovare, tehnicianul crede că echipa lui Leonardo Gabbanini nu are față de un astfel de obiectiv. „Campionatul este lung și mai este de jucat, dar la momentul actual, FC Bihor nu mai are față de promovare.”, a încheiat Olariu.

Cu punctul câștigat în această restanță cu FC Bihor, Mureșul Deva a acumulat 13 și se clasează pe poziția a șaptea în Seria a II-a.

Articol scris de Florin MIHALCA și Marius ANGHEL

19 Oct. 2011, 18:10 Campionat
Pe aceeași temă