OFICIAL | Ionuț Badea e noul antrenor al echipei Campionii FC Argeș! De când nu a mai antrenat

Octavian Vasilescu 09 Oct. 2019, 10:01 Campionat
OFICIAL | Ionuț Badea e noul antrenor al echipei Campionii FC Argeș!** De când nu a mai antrenat

Ionuț Badea a fost prezentat oficial de Campionii FC Argeș. Antrenorul a mai lucrat în Trivale în perioada 2007-2009. FC Argeș s-a despărțit în urmă cu două zile de Nicolae Dică.

Președintele clubului Campionii FC Argeș speră că alegerea este una inspirată: „Am fost la București împreună cu domnul primar, Cornel Ionică, și am avut o discuție cu Ionuț Badea pentru postul de antrenor principal al echipei FC Argeș. Discuția a fost constructivă și de bun augur. Suntem foarte încrezători că vom bate palma și că va fi noul antrenor al echipei noastre”, a spus Cristian Gentea, miercuri.

Între timp, clubul a făcut anunțul oficial pe Facebook: „Ionuț Badea revine la FC Argeș! Conducerea clubului FC Argeș a ajuns la un acord cu Ionuț Badea pentru postul de antrenor al echipei din Trivale. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani va reveni astfel pe banca tehnică a echipei noastre la 10 ani distanță de la precedentul mandat”, se arată în comunicatul emis de club.

Nu a mai antrenat din 2018

În vârstă de 43 de ani, Ionuț Badea nu a mai antrenat din septembrie 2018. Ultima oară a condus Concordia Chiajna. De-a lungul carierei, Badea a mai antrenat FC Argeș, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Tg. Jiu, „U” Cluj, FC Brașov și Oțelul Galați. Ionuț Badea a fost și secundul lui Daum, la echipa națională.

Octavian Vasilescu 09 Oct. 2019, 10:01 Campionat
Pe aceeași temă