„Nu știu dacă vom continua la Slatina. Ne întâlnim luni și vom discuta”

03 Jun. 2012, 04:17 Campionat

În ultimul meci al acestui sezon, Alro Slatina a remizat, scor 0-0, cu Gloria Bistrița, echipă care revine în Liga I. Deși formația din Bistrița a venit cu un lot format din jucători foarte tineri, aluminiștii nu au putut să marcheze.

Antrenorul de la Alro, George Biță, s-a arătat nemulțumit că jucătorii săi nu au punctat decisiv. „Am avut trei-patru ocazii, dar nu am băgat-o în poartă. Nu dai gol, se termină 0-0. Nu este vina antrenorilor că se ratează așa”, a spus Biță.

Antrenorul de la Alro a explicat de ce Sorin Cârțu a jucat pe postul de fundaș central cu Pasăre și Murgan, deși niciunul nu este fundaș central de meserie.

„Muscă este accidentat, iar Grosu a fost rezervă. Am jucat cu Pasăre, care a mai evoluat pe acest post, și cu Murgan. Quist a jucat 10 minute pe un post inedit, mijlocaș dreapta, este apropiat de postul de mijlocaș central. Nu l-am trimis apoi în centru pentru că nu a dat randament, ci pentru că Popescu juca mijlocaș dreapta”, a spus Biță.

Acesta nu știe nici dacă actualul staff tehnic de la Alro va continua la gruparea slătineană. „Nu știm dacă vom continua la Slatina, ne întâlnim luni, să vedem, se discută dacă mai rămânem sau nu”, a spus Biță.

După despărțirea de jucătorii Mircea Voicu, Coman și Răducu, disponibilizările vor continua la Alro și săptămâna viitoare. „S-ar putea să mai urmează și alte disponibilizări, nu știu la ora asta cine mai pleacă. Conducerea știe cine va mai pleca”, a spus Biță.

Antrenorul de la Alro nu vede cu ochi buni decizia FRF, conform căreia Gaz Metan Severin a promovat în Liga I de pe locul al treilea. „Am aflat și eu. Este o decizie aiurea cu promovarea Gaz Metan. Normal ar fi fost ca Tg. Mureș să rămână în Liga I. Alro a ratat această șansă”, a spus Biță.

Sursa: Gazeta Nouă

03 Jun. 2012, 04:17 Campionat
Pe aceeași temă