„Nu putem da gol dacă jucăm până mâine și poimâine”

Marius ANGHEL 11 Nov. 2012, 18:45 Campionat

Căpitan în debutul de sezon, fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Bozidar Cosic, s-a arătat îngrijorat, după meciul cu Luceafărul Oradea, de situația dificilă pe care echipa o traversează.

Pe loc retrogradabil după semieșecul cu Luceafărul Oradea, fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, sârbul Bozidar Cosic, nu își poate explica rezultatele slabe înregistrate. Purtător al banderolei în primele meciuri, fotbalistul experimentat a ținut să-și ceară scuze suporterilor. De asemenea, acesta a ținut să precizeze că nu există probleme de ordin financiar, salariile fiind primite la zi.

„Vreau să îmi cer scuze suporterilor, oamenilor de la Slatina, nici eu nu știu ce se întâmplă. Avem atmosferă bună, antrenamente frumoase, nu știu, nu putem da gol dacă jucăm și mâine și poimâine, când trebuie să dăm ultima pasă…,nici nu avem noroc. Normal, suntem demoralizați de rezultate, am venit aici pentru performanță, acum stau pe ultimul loc, la retrogradare. Te doare sufletul. Am fost în relații foarte bune și cu domnul Dan Oprescu, am înțeles foarte bine ce ne cere. Ce mă doare aici, în România, este că lumea nu are educația de acasă. Nu retrogradăm sută la sută, eu nu mă gândesc la retrogradare. Când am venit aici m-am gândit că promovăm ușor, mă doare sufletul de ce se întâmplă acum, când mă întreabă cineva din Serbia, mi-e jenă să spun că sunt pe ultimul loc la Liga a II-a. Am jucat la Petrolul, am promovat, am jucat la Chiajna, am promovat, la Severin la fel. Primul eu sunt vinovat, am fost căpitan, am jucat bine în primele meciuri, am greșit, am fost schimbat. Acum am greșit la meciul cu Corona, nu m-am înțeles cu portarul. Nu sunt de vină antrenorii, conducerea, avem salariile la zi, nu știu ce se întâmplă”, a declarat pentru Gazeta nouă fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Bozidar Cosic.

Marius ANGHEL 11 Nov. 2012, 18:45 Campionat
Pe aceeași temă