„Nu mai da din mâini că ți le rup la sfârșitul meciului!”

16 Oct. 2011, 19:09 Campionat

După victoria din etapa precedentă, de pe teren propriu, Iașiul spera să profite de situația extrem de delicată în care se afla adversara ei de sâmbătă, CS Otopeni. Ilfovenii au încropit o formație în ultimul moment și chiar au fost forțați să apeleze la serviciile mijlocașului Lucian Ion, de 17 ani, component al unei grupe de juniori republicani din cadrul clubului.

Otopeniul obținuse doar un punct în ultimele 6 partide, iar echipa lui Ionuț Popa venea după victoria cu 1-0 obținută împotriva Viitorului, ocupanta locului secund în campionat. Toate atuurile erau de partea moldovenilor pentru a pune mâna pe cele 3 puncte, lucru pe care și l-a închipuit și managerul Leo Grozavu. Doar că problemele au apărut foarte devreme pentru fosta prim-divizionară, care s-a văzut condusă încă din minutul 5 al partidei, când Florin Manea a executat perfect o lovitură de la 11 metri.

Doar 7 minute mai târziu, moldovenii au beneficiat și ei de o lovitură de pedeapsă, însă căpitanul Claudiu Tudor a trimis slab, iar Râmniceanu a respins în doi timpi. Prestația extrem de slabă a propriilor elevi l-a scos din minți pe Grozavu, care a oferit un adevărat show din tribunele micii arene ilfovene.

Primul luat în colimator a fost veteranul Adrian Nalati. Mijlocașul încerca la un moment dat să își coordoneze colegii din ofensivă, însă a fost atacat extrem de dur de oficialul din tribune: „Nu mai da din mâini că ți le rup la sfârșitul meciului!”. Jucătorul a auzit țipetele lui Grozavu, s-a uitat la el nedumerit și a continuat să își dirijeze coechipierii.

Următorul vizat a fost atacantul Bogdan Ghiceanu. În minutul 60 al partidei, total nemulțumit de randamentul vârfului de lance moldovean, managerul clubului a izbucnit din nou: „Ghiceanule, mai ești pe teren? Că eu nu te-am văzut astăzi…”

Tânărul mijlocaș Alexandru Ciucur nu a scăpat nici el de criticile oficialului ieșean: „Ciucuuuuuuuuur, unde te plimbi de capul tău pe tot terenul? Joci mijlocaș dreapta! Doar acolo să te văd!”.

Cu toate că moldovenii au avut posesia, nu au reușit să egaleze, ba mai mult au fost surprinși pe contraatac. Florin Manea l-a găsit excelent pe George Ghiță, acesta i-a pasat în fața porții nou-intratului Marius Ene, care a îndeplinit o simplă formalitate și a adus liniștea în tabăra ilfovenilor.

Scorul final a fost de 2-0 pentru CS Otopeni, iar Iașiul se află la acea de-a 3-a înfrângere consecutivă din deplasare.

articol scris de Gabriel MORARIU

16 Oct. 2011, 19:09 Campionat
Pe aceeași temă