Probleme pentru ieșeni: turneul de la Albena, în pericol

Probleme pentru ieșeni:** turneul de la Albena, în pericol

Ninsorile abundente ar putea totuși periclita pregătirea ieșenilor pe termen lung. Și asta pentru că la Albena, locul unde ieșenii ar trebui să meargă în al doilea cantonament, la începutul lunii februarie, a început să ningă. Președintele Prunea a declarat că sunt șanse ca turneul de jocuri din Bulgaria să fie anulat.

„Din câte am înțeles, la Albena a început să ningă, ceea ce nu este în regulă. Când am fixat cantonamentul acolo, totul era OK. Dacă va continua să ningă în Bulgaria, vom fi nevoiți să anulăm turneul și să căutăm alte variante pentru cel de-a doilea stagiu de pregătire. Este posibil să optăm pentru Antalya, dar acastă variantă va fi aleasă doar dacă va fi convenabilă din punct de vedere financiar. Dacă nu vom găsi în străinătate, vom rămâne să ne pregătim în Copou. Avem teren sintetic bun și vom căuta echipe din zonă pentru a disputa câteva meciuri amicale în perioada următoare”, a punctat Prunea.

Ieșenii vor sta la Cheile Grădiștei până joi, vineri vor avea liber, iar până la sfârșitul săptămânii se va lua o decizie în privința celui de-al doilea cantonament.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă