Prunea: „Dosarul nostru de licențiere este în regulă. Nu vom avea probleme”

Prunea:**

În timp ce unele grupări cu pretenții la promovare nu au luat licența la prima instanță, Iașiul nu are emoții din acest punct de vedere. CSMS este foarte aproape să-și asigure matematic promovarea pe teren, fiind lider detașat în seria I a Ligii secunde, iar președintele executiv Florin Prunea să asigurări că dosarul de licențiere al echipei este foarte bun.

„În momentul când am depus dosarul de licențiere, nu erau niciun fel de probleme. Am îndeplinit toate criteriile și nu ne facem probleme în ceea ce privește licențierea pentru Liga I. Răspunsul îl vom primi sâmbătă și sper să fie unul pozitiv pentru noi. Cum în această privință nu avem emoții, nu ne rămâne decât să ne asigurăm promovarea și pe teren din punct de vedere matematic, în următoarele runde”, a declarat președintele Florin Prunea.

Regulamentele trebuie respectate de toate echipele

Oficialul ieșean susține că se aștepta ca Rapidul să nu ia licență. „Acest proces de licențiere impune mai multe reguli care trebuie respectate de toate echipele. Pentru mine nu este o surpriză că Rapid, Bistrița și alte echipe nu au luat licența. În ultimii ani au dispărut echipe precum Timișoara, Oradea, Bistrița a retrogradat și ea din prima ligă din cauza licenței, astfel că nu-și mai permite nimeni să facă ceva în acest sens. Regulamentele trebuie respectate”, a punctat Prunea.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă