CSMS Iași, susținută și la Clinceni de un singur fan

Mihai Andries 03 May. 2014, 07:44 Campionat
CSMS Iași,** susținută și la Clinceni de un singur fan

Pe stadionul din Clinceni, sectorul rezervat galeriei oaspeților, a fost ocupat de un suporter. Fanul, George Roiu pe numele său, și-a încurajat în permanență echipa favorită, chiar dacă a făcut-o de unul singur. Tânărul susținător nu a venit din Iași.

La finalul meciului, după o poză și un autograf primit de la antrenorul echipei favorite, Marius Lăcătuș, acesta a plecat cu microbuzul spre București, locul unde locuiește.

Deși trăiește de nouă ani în București, George Roiu n-a uitat de culorile alb-albastre și nu ezită să-și manifeste dragostea față de clubul ieșean oricând are ocazia. Suporterul în vârstă de 32 de ani nu este născut în Iași, ci la Bârlad, în județul Vaslui. Anii studenției i-a petrecut în Copou, iar de atunci i-a rămas la suflet echipa ieșeană.

George Roiu a atras atenția prima dată la meciul dintre Rapid și CSMS Iași, atunci când, în Giulești, acesta a fost singurul fan al moldovenilor prezent în tribună și care a încercat să se facă auzit în fața galeriei echipei bucureștene. Vezi povestea fanului și ce experiență a trăit el în Giulești.

Rugat să comenteze după meci pe seama acestui inedit moment, Marius Lăcătuș a declarat: „Este o victorie pe care o dedic în primul rând suporterilor Iașiului. Din păcate nu avem așa mulți suporteri cum are Steaua sau Dinamo, însă sper ca prin rezultate, jocul pe care îl prestăm să aducem cât mai mulți oameni la stadion. Sunt sigur că dacă vom continua așa și ne vom îndeplini obiectivul, cred că în Liga I numărul spectatorilor de acasă va fi apreciabil”.

Citește și: Povestea lui George Roiu, suporterul Iașiului care și-a susținut de unul singur echipa în Giulești

Articol scris de Mădălin RĂ‚DUCU
Foto: Alexandru HOJDA

Mihai Andries 03 May. 2014, 07:44 Campionat
Pe aceeași temă