Nu le-a priit odihna la Snagov: Chindia a luat bătaie de la Sportul!

Marius ANGHEL 22 Sep. 2012, 18:53 Campionat
Nu le-a priit odihna la Snagov:** Chindia a luat bătaie de la Sportul!

Târgoviștenii ori n-au dormit bine în resortul de lux de pe malul lacului Snagov, ori au ajuns prea obosiți vineri seară la destinație, după un drum de…90 de kilometri! În prima repriză, oaspeții n-au ajuns decât o singură dată la poarta dinspre Teatrul Giulești, și atunci printr-un șut care nu poate fi numit niciodată ocazie.

Nici Sportul n-a părut în formă, dar a intrat cu avantaj la cabine, după reușita lui Lung (30), lăsând impresia că poate câștiga lejer punctele, fără să apese pedala de accelerație. De la vestiare a ieșit aceeași Chindie, cu o evoluție care ne-a adus aminte de mandatul demisionarului Stoican. Golul lui Verdeș (63) a fost secvența ruptă dintr-un alt film: Dobre a centrat perfect, din corner, iar singurul vârf adevărat al Târgoviștei a trimis mingea imparabil, în dreapta lui Ormenișan.

Bucuria n-a ținut nici cinci minute: defensiva Chindiei și-a prelungit somnul de la Snagov și a încasat un gol simplu, de curtea școlii: Ghinga a făcut 2-1, pentru a patra victorie a Sportului din tot atâtea jucate.

După o vară în care s-a vorbit de desființare, Chindia înregistrează un start de sezon dezamăgitor, instalându-se în subsolul clasamentului. Puncte mai puține au doar Dunărea și Dinamo II, iar vineri, la Târgoviște, vine CS Otopeni!

Gică Popescu a evitat presa locală!

Președintele onorific al Chindiei a urmărit meciul de la loja stadionului Rapid, împreună cu patronul Sportului, Vasile Șiman, și antrenorul giuleștenilor, Ioan Ovidiu Sabău. Popescu nu a dorit să facă niciun comentariu vizavi de meci presei locale dâmbovițene, prezentă în număr mare sâmbătă în Capitală, în schimb a oferit un interviu amplu unui post central. „Mergeți și vorbiți cu jucătorii”, a fost mesajul lui Gică Popescu către jurnaliști.

Verdeș, supărat pe colegi!

Primul care a părăsit vestiarul Chindiei a fost autorul golului de pe Giulești, Bobi Verdeș. Atacantul a evoluat mult peste media echipei, trecându-și în cont o reușită frumoasă, dar care nu a ajutat echipa să plece cu vreun punct din București. „Avem numai în echipă. Să explice ei înfrângerea de azi”, s-a exprimat decarul Chindiei.

Chiar dacă a promis că va schimba sistemul de joc, Eusebiu Tudor a mizat pe un singur atacant autentic, Bobi Verdeș, de multe ori izolat în avanposturi ca pe vremea când echipa era pregătită de Flavius Stoican.

1 punct a strâns Chindia în trei jocuri disputate în B1


Sportul Studentesc – Chindia Targoviste 2-1 – Images by Florin Alexandru Alboiu

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: Gabriel FLUERARIU

Marius ANGHEL 22 Sep. 2012, 18:53 Campionat
Pe aceeași temă