„Nu avem individualități, jocul de echipă a contat”

21 May. 2012, 09:03 Campionat

FC Olt Slatina și-a asigurat prezența în eșalonul secund în viitoarea stagiune, iar în meciurile care au mai rămas de disputat alb-vișiniii își doresc să continue ascensiunea în clasament. Nou-promovata a devansat grupările CSM Râmnicu Vâlcea și FC Maramureș, iar ținta principală este locul zece.

Victoria la masa verde înregistrată în runda precedentă a propulsat FC Olt Slatina pe locul unsprezece, având un avans de 13 puncte față de locurile retrogradabile, înainte cu două etape de finalul sezonului. Seria rezultatelor pozitive le-a adus atingerea obiectiului mai devreme, miza în jocurile care au mai rămas fiind ascensiunea în clasament. Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Adi Lengyel, este de părere că forța grupului a contat, în condițiile în care divizionara secundă nu se poate lăuda cu jucători cu nume.

„Nu avem individualități, însă jocul de echipă a contat. Cred că deplasarea de la Mureșul Deva a fost meciul decisiv, acolo ne-am descătușat. Am crezut tot timpul în forțele noastre, iar pregătirea bună s-a văzut încă o dată, la fel ca pe final de tur, și acum, am avut rezultate care ne scapă de emoții în meciurile care au mai rămas”, a declarat jucătorul defensiv al grupării FC Olt Slatina.

„Am crezut tot timpul că ne vom îndeplini obiectivul”

FC Olt Slatina este una dintre echipele cu media de vârstă scăzută, la începutul sezonului puțini fiind cei care îi dădeau șanse de supraviețuire. Cu toate astea, alb-vișiniii și-au asigurat menținerea, avansul față de locurile retrogradabile fiind considerabil.

„Noi am crezut tot timpul că putem să ocupăm un loc bun în clasament. Ne bucurăm că ne-am atins obiectivul, însă există regrete că în tur se putea realiza mai mult. Am tot spus că de vină este lipsa de experiență, dar eu zic că în unele meciuri a fost și lipsă de șansă. Ne dorim să câștigăm cele două meciuri care au mai rămas de disputat, pentru a continua parcursul bun”, a mai spus fundașul central, Adi Lengyel.

FC Olt Slatina se află pe locul unsprezece în clasament, având 33 de puncte acumulate. Etapa următoare, gruparea pregătită de Dan Oprescu întâlnește, în deplasare, CSM Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Gazeta Nouă

21 May. 2012, 09:03 Campionat
Pe aceeași temă