„Nu am ripostat pe măsură”

21 Apr. 2012, 17:58 Campionat

Echipă ce reușise să se desprindă de celelalte formații angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării, după eșecul cu FC Olt, dat fiind programul dificil pe care îl are, FC Maramureș intră în febra luptei pentru supraviețuire.

Antrenorul celor de la FC Maramureș Universitar Baia Mare, Romulus Buia, și-ar fi dorit măcar un punct în duelul cu FC Olt Slatina. Tehnicianul a declarat la finalul întâlnirii, pierdute cu scorul de 3-1, că lipsa experienței și-a spus cuvântul.

„Ne doream măcar un punct, ne-a lipsit experiența jucătorilor tineri, ai un om în plus, ai controlul jocului, eu zic, s-a întâmplat acea fază cu unsprezece metri și eliminarea jucătorului, acolo cred că s-a terminat practic meciul, 1-0, am intrat la pauză cu handicap. Păcat că nu am înscris, la 2-0 am avut ocazie, dacă înscriam poate altfel era jocul, a venit celalalt gol și…Păcat că am și pierdut, avem și jucători accidentați, jucători cu galbene, vine Poli Timișoara, meci acasă, ne va fi foarte greu. Ne distanțaserăm puțin, dar am mai spus, un punct aici era necesar, păcat că nu l-am obținut. Am intrat și noi în lupta pentru evitarea retrogradării, dar acesta a fost obiectivul de la început, sperăm să-l putem atinge. Știam că FC Olt este o echipă arțăgoasă, care joacă fotbal, mai ales acasă joacă un fotbal frumos, păcat că noi nu am ripostat pe măsură”, a declarat antrenorul băimărenilor, Romulus Buia.

Sursa: Gazeta Nouă

21 Apr. 2012, 17:58 Campionat
Pe aceeași temă