„Nu am câștigat un punct, ci am pierdut două”

Marius ANGHEL 11 Nov. 2012, 11:55 Campionat

In a 12-a etapa din Liga a doua de fotbal, FC Maramures Universitar a castigat un punct in deplasare la FC Bihor Oradea, confruntarea dintre cele doua echipe terminandu-se la scorul de 1-1 (1-0). Este al treilea scor de egalitate pe care il obtin baimarenii, dupa 1-1 cu Corona Brasov si tot 1-1 cu FCM Targu Mures. „A fost un meci foarte bun facut de noi, de fapt – la cum au decurs ostilitatile din teren – noi azi nu am castigat un punct facand egal, ci am pierdut doua nereusind sa castigam acest joc”, a declarat Ioan Tataran.

Inainte de meci, Ioan Tataran, antrenorul baimarenilor, parea putin ingrijorat de faptul ca tehnicianului oradean Claudiu Niculescu i se trasase sarcina de a castiga toate partidele pana la final de tur, dar acelasi Tataran marturisea ca adversarul nu este unul pe atat de puternic incat punctele sa ii apartina din start. „Mergem la Oradea sa nu pierdem”, asta spunea si Petrica Negrea, convins ca oradenii nu formeaza o grupare de la care el si coechipierii lui sa nu poata obtine ceva.

Declaratii facute in contextul in care baimarenii s-au plans de conditiile in care s-au pregatit de la meciul cu Vointa Sibiu incoace, au avut de facut ceva „artificii” pentru a-l convinge pe portarul Olaru sa revina dupa plecarea lui la Galati, iar restantele financiare fata de jucatori nu erau de neglijat. Pana la urma antrenamentele fizice au folosit baimarenilor, Olaru a fost readus intre buturile FCMU pentru acest joc, iar cu o seara inainte de joc baietii si-au primit si parte din restante.

In minutul 25 deschide scorul Puscas, lansat de Florean cu o centrare pe dreapta. Golul fotbalistilor lui Tataran vine in minutul 81, cand Cornea centreaza in careu, mingea ajunge la Tanasa care egaleaza: 1-1, scor cu care se si termina acest joc.

Povestea meciului o schiteaza Tataran pentru eMaramures: „A fost un meci foarte bun facut de noi, de fapt – la cum au decurs ostilitatile din teren – noi azi nu am castigat un punct facand egal, ci am pierdut doua nereusind sa castigam acest joc. Ne-am creat numeroase ocazii de a inscrie, atat in prima, cat si in a doua repriza. Oradenii au punctat la prima lor actiune pe poarta, pentru ca in repriza secunda sa nu aiba niciun atac consistent. Eu spun ca a fost un meci pe care l-am dominat”.

Sursa: eMaramureș

Marius ANGHEL 11 Nov. 2012, 11:55 Campionat
Pe aceeași temă