Noiembrie infernal pentru arădeni! UTA și-a aflat datele restanțelor cu „U” Cluj, Rapid și Concordia. Pentru meciul cu ilfovenii are nevoie de aprobarea CEx

Marius ANGHEL 22 Oct. 2019, 16:55 Campionat
Noiembrie infernal pentru arădeni!** UTA și-a aflat datele restanțelor cu

Încetul cu încetul, UTA își află exact programul încărcat din luna noiembrie, când va fi nevoită să joace la interval de trei zile, ca urmare a meciurilor amânate la ultimele acțiuni ale echipelor naționale.

Deși, la un moment dat, s-a pus în discuție o disputare a restanței cu „U” Cluj la mijlocul acestei săptămâni, totul a căzut din cauza faptului că „șepcile roșii” fuseseră programate să joace vineri, 25 octombrie, în nocturna de la Târgu Jiu. Pandurii își inaugurează noul stadion, au pregătit în amănunt evenimentele legate de acest moment istoric pentru ei și partida cu trupa lui Adrian Falub nu putea fi mutată sâmbătă sau duminică.

Cum, clujenii vor juca și în Cupa României (cu FCSB) la mijlocul săptămânii viitoare, partida cu UTA rămâne să se joace miercuri, 6 noiembrie, cel mai probabil la lumina reflectoarelor de pe „Cluj Arena”.

Rapid – UTA, pe 20 noiembrie

Peste alte șapte zile, e intermediară în Liga a 2-a și „roș-albii” o găzduiesc pe SCM Gloria Buzău, așa că următoarea restanță se juca o săptămână mai târziu. Rapid și UTA se vor „duela” pe 20 noiembrie, urmând ca FRF-ul și televiziunile să aleagă și ora primului fluier. 14:00 e ora oficială pentru confruntările programate la mijlocul săptămânilor lunii noiembrie, însă nu e exclus ca giuleștenii să fie de acord să dispute acest meci pe un stadion din zona Bucureștiului dotat cu nocturnă și cu un gazon mai bun decât cel din Regie.

Data meciului UTA – Concordia trebuie validată de CEx

Și ajungem și la data ultimei restanțe pentru UTA. Conform regulamentului, partida cu Concordia Chiajna ar fi trebuit să aibă loc înainte de ultima rundă a turului, care e 23 noiembrie, însă – pur și simplu – acest lucru e imposibil. Prin urmare, e neapărat nevoie de o decizie a Comitetului Executiv al FRF pentru ca jocul UTA – Chiajna să fie programat pe 27 noiembrie.

Altfel, elevii lui Laszlo Balint se întorc de astăzi la treabă, după ce au beneficiat de o zi liberă ca urmare a succesului din derby-ul Vestului disputat duminică și câștigat cu 1-0. „Roș-albii” pregătesc deplasarea de la Reșița, din cadrul rundei a 14-a, ce va avea loc duminică, de la ora 12:30.

În clasament, UTA are 23 de puncte acumulate în zece meciuri și se află pe locul 3. Liderul CS Mioveni are 27 de puncte, iar a doua clasată Turris-Oltul are 26, însă ambele echipe au câte trei jocuri mai puțin disputate decât arădenii.

Programul echipei UTA în acest final de an:

27 octombrie, ora 12:30: CSM Reșița – UTA (etapa 14)
2 noiembrie: UTA – Viitorul Pandurii (etapa 15)
6 noiembrie: „U” Cluj – UTA (etapa 6)
9 noiembrie: Campionii FC Argeș – UTA (etapa 16)
13 noiembrie: UTA – SCM Gloria Buzău (etapa 17)
16 noiembrie: Metaloglobus – UTA (etapa 18)
20 noiembrie: Rapid – UTA (etapa 10)
23 noiembrie: UTA – Farul Constanța (etapa 19)
27 noiembrie: UTA – Concordia Chiajna (etapa 11)
30 noiembrie: Dunărea Călărași – UTA (etapa 20)
7 decembrie: UTA – Petrolul Ploiești (etapa 21)

Sursa: Sport Arad
Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 22 Oct. 2019, 16:55 Campionat
Pe aceeași temă