Nițulescu: „Facem echipă, dacă rămâne Sorin”

13 May. 2012, 22:57 Campionat
Nițulescu:**

Atmosferă tensionată la Alro și după victoria cu Juventus București. Oficialii clubului, dar și jucătorii au refuzat să ofere declarații la finalul meciului, singurul care a venit în zona rezervată interviurilor fiind căpitanul Ionuț Stancu.

„Vorbiți cu Biță, nu cu mine”, a spus consilierul tehnic Sorin Cîrțu, care s-a oprit pentru câteva fotografii cu fanii. „Eu ce să zic, că mai am o lună și gata”, a punctat atacantul Andrei Crețu.

„Nea Jane, când faci o echipă ca lumea?”, l-au abordat suporterii pe președintele Nițulescu, care a evitat presa. „Facem, dacă rămâne Sorin”, a răspuns oficialul aluminiștilor, în timp ce urca în mașină.

După ultimele evenimente petrecute la Slatina, Jane Nițulescu, al cărui contract expiră la finalul lunii iunie, nu mai este sigur de postul lui.

Alro s-a impus cu 2-0 în meciul susținut în compania celor de la Juventus, prin golurile înscrise de Crăciun și Crețu, și a urcat pe poziția a șaptea în clasament. Cu patru etape înainte de final, formația slătineană se află la șapte puncte distanță de ocupanta locului al treilea, Gaz Metan Severin.

Sursa: Olt TV

13 May. 2012, 22:57 Campionat
Pe aceeași temă