Nițulescu, atac la jucători: „Dacă vom juca așa, probabil, nu mai câștigăm niciun meci”

Publicat: 21 Apr. 2012, 15:43 Actualizat: 21 Apr. 2012, 15:45 Campionat
Nițulescu, atac la jucători:  „Dacă vom juca așa, probabil, nu mai câștigăm niciun meci”

Alro Slatina și-a diminuat considerabil șansele la locul al treilea, după ce a remizat, 1-1, pe teren propriu cu Luceafărul Oradea. Aluminiștii au făcut un joc slab, fără ocazii clare de joc, deși au evoluat în superioritate numerică mai bine de o repriză.

A fost o zi neagră pentru staff-ul tehnic de Alro. În timp ce Mircea Irimescu a ajuns la Spitalul de Urgență Slatina, fiind apoi transportat la Craiova, Sorin Cârțu a avut un mic accident în parcarea stadionul „1 Mai”, antrenorul cu portarii Dan Păsărin prinzându-i degetele în portiera mașinii. Pe lângă aceste incidente, cuplul Cârțu – Irimescu a debutat pe banca aluministă cu un semieșec.

Nițulescu a declarat că vina aparține exclusiv jucătorilor, care aveau promise trei prime foarte mari în cazul în care obțineau nouă puncte. „Sunt jucători profesioniști, nu aveau motive să nu joace. Au drepturile bănești la zi, au interes, au primă de obiectiv, aveau pachet de trei meciuri, pentru nouă și șapte puncte, îmi e și teamă să zic suma. Totul e la ei. S-ar putea să-i fi influențat și necazul lui Irimescu. Am avut o sâmbătă urâtă, Irimescu are probleme. E posibil să fi făcut un preinfarct, pe fond nervos, este la Craiova, stabil. Am jucat în superioritate numerică și nu am avut o acțiune clară de gol.

În afară de Savu, nu pot remarca pe nimeni. Am zis că aduc fotbaliști, dar am adus jucători de fotbal. Am întâlnit o echipă tânără, ne-au pasat. Nu avem probleme financiare, dar nu joacă nimic, nu le lipsește absolut nimic. Depinde numai de jucători, conducerea administrativă nu are nicio întârziere.

Nu am avut nicio ocazie de joc, la Baia Mare am pierdut, dar am avut opt ocazii. Era să nu o băgăm nici din penalty. UTA Arad a luat o opțiune serioasă. Nu credeam că pierdem astăzi acasă. Dacă vom juca așa, probabil, nu mai câștigăm niciun meci”, a spus Nițulescu.

Sursa: Gazeta Nouă

Publicat: 21 Apr. 2012, 15:43 Actualizat: 21 Apr. 2012, 15:45 Campionat
Pe aceeași temă